Metoder for rengjøring Laryngoscopes

February 15

Metoder for rengjøring Laryngoscopes


En laryngoskop er en fleksibel, tent og forstørret endoskop brukes til undersøkelse av strupehodet. Siden laryngoskopet er plassert i munnen for å undersøke halsen, vil det bli dekket i spytt og bakterier etter bruk. Medisinsk utstyr bør rengjøres etter hver bruk for å rense instrumenter for neste gangs bruk. Rengjøring bakterier og bakterier fra medisinske instrumenter er avgjørende for å hindre spredning av sykdom fra pasient til pasient.

spritservietter

Spritservietter blir ofte brukt til å rense mange medisinske instrumenter. Alkohol vil drepe bakterier og vattpinner er enkelt og praktisk å bruke. Vattpinne alle deler av laryngoskop som kan komme i kontakt med pasientens munn og svelg.

antibakterielle våtservietter

Antibakterielle våtservietter er et annet alternativ for rengjøring laryngoskoper og andre medisinske instrumenter. Serviettene er billig og praktisk å desinfisere og drepe bakterier i legekontoret.

soaking Method

Laryngoskoper kan også rengjøres ved bløtlegging i et grunt kjele med vann og noen dråper antibakteriell såpe. Kjelen skal være fylt omtrent halvveis med vann, nok til å dekke rammen når den er neddykket. Etter bløtlegging i vann i ca 15 minutter, kan du bruke en bomullspinne for å rengjøre eventuelle sprekker eller sprekker, så la det lufttørke helt. Hvis laryngoskop er den typen med en festet, fjern dette vedlegget og suge i løsningen. Kutteredskapet kan brukes hvis celleprøver trenger å bli samlet sammen. Skift bladet når alle delene er tørre.

Fjerning Pels

Fjerning av kappene er et alternativ til den konstante desinfeksjon av laryngoskop. Hylsen er laget for å dekke den fleksible arm og kastes når legen er ferdig med det. Dette erstatter ikke vanlig, dyp instrument rengjøring, men vil hjelpe i dag-til-dag forebygging av spredning av bakterier og bakterier.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com