Hva er behandlingen for en lav hvite blodlegemer?

February 19

Et lavt antall hvite blodceller er vanligvis finner når en lege bestillinger blodprøver. Hvite blodceller eller leukocytter, angripe fremmede celler og hindre dem fra å forårsake en infeksjon. Et lavt antall hvite blodlegemer er et symptom på en sykdom, men er ikke en sykdom eller sykdom i seg selv. Behandlingen vil avhenge av hva som er årsaken til lav blodlegemer. Vanlige årsaker til et lavt antall hvite blodlegemer inkluderer virus eller annen infeksjon, kreft, autoimmune sykdommer og medisiner du tar som ødelegger leukocytter.

Infeksjon

Behandlingen for en infeksjon som påvirker antallet av hvite blodceller blir produsert, vil avhenge av organismen som er ansvarlig for infeksjon. Merck sier at enkelte virusinfeksjoner kan behandles med antivirale medikamenter, men vil ikke svare på antibiotika. Omvendt, kan bakterielle infeksjoner ofte behandles med antibiotikabehandling. Hvis du har en infeksjon, vil legen gi deg de riktige medisiner for å behandle det.

Kreft

Kreft kan føre til et lavt antall hvite blodlegemer. Det finnes mange forskjellige typer kreft, og flere forskjellige behandlingsalternativer. The National Cancer Institute viser flere vanlige behandlinger. Disse inkluderer kjemoterapi, strålingsterapi, kirurgi, lasere og biologisk behandling. Hvis du har kreft, bør du se etter tegn på infeksjon som kan være mer vanlig på grunn av den lave leukocytter. Disse tegn er feber, sår hals, øreverk, hodepine, hevelse og utslett.

autoimmune sykdommer

En autoimmun sykdom er en sykdom hvor kroppen begynner å angripe sine egne celler. Disse sykdommene kan senke antall hvite blodlegemer, og gjøre deg utsatt for organskade, infeksjon og smertefulle symptomer. Noen eksempler på autoimmune sykdommer, ifølge laboratorietester Online, omfatter lupus, revmatoid artritt, sklerodermi, Guillian-Barre syndrom og cøliaki. Behandlinger varierer avhengig av dine individuelle behov og hvilke sykdommer du har. Det finnes medisiner tilgjengelig som kan behandle symptomene dine samt hindre smitte og organskade.

kjemoterapi

Kjemoterapi kan midlertidig redusere leukocytter nivåer. Hvis dette skjer, kan legen din beslutte å utsette neste behandling for å la din hvite blodlegemer stige. Det finnes også medisiner som legen din kan gi deg å øke antall hvite blodlegemer.

BreastCancer.org foreslår å ta forholdsregler for å minimere sjansen for at du vil utvikle en infeksjon på grunn av den lave leukocytter. Disse inkluderer hyppig håndvask, unngå store folkemengder, være forsiktig med å kutte deg selv og spise et sunt kosthold for å prøve å øke immunforsvar.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com