Hvordan vite når du skal gå til sykehuset når gravid

July 1

Hvordan vite når du skal gå til sykehuset når gravid


En av de vanligste spørsmålene gravide kvinner har er hvordan å vite når man skal gå til sykehuset. Kvinner er redd for å gå og finne ut at de ikke er i arbeid. Men det er best å feile på siden av sikkerheten til mor og barn.

Bruksanvisning

1 Merk alle væskelekkasje. Hvis pose farvann pauser, er det nødvendig å gå til sykehuset. Hvis du er usikker, ta turen til Arbeiderpartiet og levering enhet. De har spesielle tester for å fastslå om væskelekkasje er fra vannet bryte. Det kalles en lakmustest, og innebærer å plassere et stykke papir på væsken. Arbeiderpartiet er overhengende når pose med vann har sprukket.

2 Hold styr på sammentrekninger. Hvis de er vanlig, ekstremt smertefullt, eller om det er noen sammentrekninger før 37 ukers svangerskap, er det nødvendig med en tur til arbeidskraft og levering.

3 Telle spark. Hvis barnet ikke synes å være i bevegelse, holde oversikt over hvor mye barnet beveger seg. Hvis det ikke er ti bevegelser i to timer, ta turen til sykehuset. Hvis noe ikke føles riktig, eller barnet ikke ser ut til å bevege seg som vanlig, ringe legen.

4 Leder for sykehuset hvis det er noen blødning i andre eller tredje trimester. Dette er et stort problem, og medisinsk behandling er absolutt nødvendig.

5 Ta hensyn til noen alvorlige ryggsmerter. Noen ganger arbeidskraft smerter i ryggen i stedet for magen. Ring lege hvis dette skjer, eller gå rett til arbeid og levering.

6 Ta alvorlig sykdom på alvor. Hvis temperaturen går over 100 grader Fahrenheit, eller alvorlig kvalme, oppkast eller diaré oppstår, gå til sykehuset. Dehydrering kan oppstå og medføre alvorlige komplikasjoner når gravid.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com