Vektløfting Workout Plan for å få mer Upper Body Mass

August 7
Vektløfting Workout Plan for å få mer Upper Body Mass

Du kan få overkroppen masse med vektløfting super-set trening som er progressive i naturen. Økende motstand mot muskler vil bryte ned muskelvev bygges med mer muskelvev. The American College of Sports Medicine råder høyt volum trening for at muskelcellene til hypertrofi, eller vokse i størrelse. Spesielt komplett fem-seks sett med seks til 10 reps per for muskel hypertrofi, som angitt av American Council on Exercise.

typer

En progressiv super-set type trening av overkroppen kan du jobbe en muskelgruppe, mens de andre tar seg opp, slik at du kan øke vekten for påfølgende settene. Du må fylle ut et sett med flat benkpress deretter et sett med lateral pull downs. Alternativt kan du gjøre negative sett med en treningspartner. Negativ eller eksentrisk trening sett trening er når du hardt motstå vekten som muskel forlenger, som krever din partner for å bistå i å løfte det meste av vekten å gå tilbake til startposisjon. Når du gjør eksentrisk trening, løfter du tyngre vekter i forhold til en vanlig konsentrisk, eller muskel forkorte, heis. Ta to til tre minutters hvile mellom rundene for begge typer trening.

effekter

Muscle er en meget tilpasningsdyktige vev. Når du stimulerer muskelcellene med gradvis tyngre vekter, mer utfordrende treningsmetoder, cellene lå mer muskelprotein ned innenfor muskelen celleveggene. Det er økningen i muskel er antall og størrelse på kontraktile komponentene, som består av protein, noe som fører til vekst av det samlede overkroppsmuskulaturen.

betraktninger

For overkroppen muskler til å fortsette å få masse, må du hele tiden variere overkroppen treningsmetoder. For eksempel, mens du bør fullføre de fleste av dine sett ved hjelp av en seks til 10 rep ordningen, må du av og til løfte tyngre vekter i tre til fem reps øke styrken din. Sterkere muskler gjør deg i stand til å løfte progressivt tyngre vekter, noe som fører til økt muskelmasse.

Det er vanskelig å bygge muskelmasse når kroppen din er tappet fra mange aerobic trening og fra kutte kalorier. Gjør minimum cardio for hjertet helse, 30 minutter med moderat intensitet som en rask spasertur eller lett joggetur fire dager i uken. Du bør ikke være på en kalori begrensning diett, og du bør spise 1g protein per pund av kroppsvekt per dag.

Bryst og rygg super sett

Par følgende øvelser ved hjelp av supersett metoden - flat benkpress og en arm dumbbell rad, Skrå benkpress med side nedtrekk og skråning dumbbell fluer med sittende rader.

Bicep og triceps super sett

For armene, komplett ett sett av hver øvelse i super set - hammer dumbbell curls med triceps tau presse nedturer, EZ barbell krøller med en arm triceps extensions og dumbbell curls med triceps dips.

Skuldre og Abs super sett

Hold en vekt plate for vektet abdominal øvelser for å bygge masse for dine magemuskler. Pair abs med skuldre - barbell skulderpress med crunches på en nedgang benk, barbell oppreist rader med sittende skrå vendinger på gulvet og dumbbell lateral høyninger med full sit ups på en nedgang benk.

advarsler

Ta kontakt med legen din før du starter et treningsprogram.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com