Generelle forholdsregler for rengjøring Solutions

March 3

Generelle forholdsregler for rengjøring Solutions


Universal forholdsregler ble etablert av avdeling for helse i forsøket på å regulere prosedyren for å rydde opp kroppsvæsker så trygt og effektivt som mulig. Fordi sykdom og sykdom kan lett spre seg gjennom kroppsvæsker som blod og spytt, er det viktig å følge protokollen i møte med potensielt farlige situasjoner. Sykdommer som HIV og hepatitt er lett spre seg gjennom en overføring av kroppsvæsker som blod.

Supplies

Før du forsøker å rydde et område eller delta på en skadet person, ta på gummihansker. Håndklær kan også fungere som en barriere mellom huden og kroppsvæsker. Selv fordi hanskene er vanntett, de gir mer beskyttelse. Du bør også holde papirhåndklær eller engangshåndklær på hånden som disse elementene bør kastes etter opprydding. Avfallsposer er også en nødvendighet som er et rengjøringsmiddel som blekemiddel eller andre industrielle styrke rengjøringsmidler.

Rengjøring

Tørk opp alle væsker med tørkepapir og kast dem umiddelbart. Bruk omtrent en fjerdedel av en kopp blekemiddel og bland med en liter vann. Bruk en sprayflaske eller fille for å bruke rikelig i alle forurensede områder. Hvis kroppsvæsker er på alle klær, bør disse elementene bli kastet bort så godt eller vaskes umiddelbart. Sørg for å vaske hendene og armene grundig med såpe. Det er også lurt å dobbeltsjekke alle smykker som du har på deg.

Deponering

Alle klut elementer som har blitt forurenset bør kastes eller vaskes så snart som mulig. Legg alle forurensede elementer i en søppelsekk og forsegle det tett slik at innholdet ikke søler ut.

steder

Denne metoden for rengjøring bør brukes i alle offentlige fasiliteter som skoler, sykehus, barnehager, restauranter og andre steder med et høyt volum av mennesker. Det er lurt å også følge disse forholdsreglene i mer avslappede miljøer som hjemme.

Advarsel

Hvis du har noen åpne sår, er det best å la en annen person håndtere rydde opp når du er på et høyere risiko for forurensning gjennom blodstrømmen. Hvis du blir tvunget til å håndtere opprydding, sørg for å bandasjere noen sår du måtte ha før hånd.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com