Hvordan behandle en dårlig Burn Når Camping

January 24

Hvordan behandle en dårlig Burn Når Camping


Ifølge 2011 faktaark utstedt av den amerikanske Burn Association, er det 3500 ild og brenne dødsfall hvert år i USA Når du er camping eller utendørs i ørkenen, bør alle typer brenne bli behandlet som en alvorlig brannskade, for å unngå smitte . Leirbål, varme båtmotorer og annet utstyr kan være årsaken til en dårlig brenne. Som sykehus kan være for langt fra leiren for deg å motta øyeblikkelig legehjelp, er det lurt å lære på forhånd hvordan å behandle smerte, sjokk, og nerveskader fra forbrenning.

Bruksanvisning

1 Vurdere den verste delen av brenningen. Gi den brenne offeret ibuprofen å hjelpe med smerte og redusere betennelser. Kjør kaldt vann over brannskaden i fem til ti minutter, eller bruke en kul komprimere for like lang tid hvis rennende vann ikke er tilgjengelig.

2 Gjør offeret ligge flatt ned, og heve brenne over nivået på hjertet hans. Dekk til offeret med en frakk eller teppe for å forhindre sjokk, og holde offeret hydrert ved å gjøre ham drikke rikelig med vann inntil medisinsk hjelp er mulig.

3 Fjern klær som ikke sitter fast i huden. Dekk området med en ren klut eller ark. Separate brente fingre og tær med rene kluter for å unngå separate brannskader fra tørking og henger sammen.

4 Ikke brast blemmer, og bruke honning til ødelagte blemmer å forsegle og beskytte dem fra bakterier. Ring for medisinsk hjelp så snart som offeret blir behandlet, eller ta offeret til nærmeste legevakt hvis telefonen tjenesten er utilgjengelig.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com