Sleep Sack Safety

September 17
Sleep Sack Safety

Spedbarn sover sekker er som en krysning mellom en kjole og et teppe. De starter ut som en ermeløs skjorte på toppen og flyte ut som en kjole i bunnen, men er helt lukket. De zippe fronten, noe som skaper en koselig sovepose for baby. Spedbarn sover sekker bedre søvn sikkerhet for nyfødte ved å redusere risikoen for krybbedød, men foreldre må bruke dem riktig for å unngå andre risikoer, slik som overoppheting eller choking på glidelåsen.

Fordeler med Sleep Sacks

Swaddling hjelper mange nyfødte å føle tettsittende og sikker, hjelpe dem til å sove bedre. Som babyer vokser, kan de bli resistente mot å bli svøpt. Noen foreldre sier at en søvn sekk hjelper babyen til å føle seg trygge og samtidig gi ham litt mer plass til å bevege armene og beina. Søvn sekker kan hjelpe disse babyer sover bedre om natten og lette overgangen fra svøping. Søvn sekker også bidra til å holde babyer varm hele natten, i motsetning til et teppe, som kan bli kastet av eller bli pakket rundt en babyens ben eller midsection.

Kvelning og krybbedød

Babyer trenger å bli varm mens de sover, men tepper og annet løst sengetøy kan øke risikoen for kvelning og krybbedød. Søvn sekker holde babyer varm uten risiko for at stoffet kunne dekke sine ansikter eller gjeng opp rundt deres luftrom, noe som gjør det vanskeligere for dem å puste. Pustevansker er en av årsakene til krybbedød, og sover sekker kan bidra til å redusere risikoen.

Bekymringer om Overoppheting

Overoppheting er en annen risikofaktor for krybbedød. Tepper og sover sekker kan både føre til overoppheting hvis de ikke brukes riktig. Mange sover sekker er laget av fleece eller polyester for å holde babyer varm. Foreldre bør kle sine babyer lett under søvn sekk, avhengig av temperaturen i rommet. Når det er veldig varmt inne, kan foreldre trenger å kle sine barn i lys pyjamas og velge en lett søvn sekk.

Glidelåser og Pynt

Enkelte komponenter i søvn sekker har blitt rapportert å forårsake skader, eller for å utgjøre en kvelningsfare. Noen foreldre rapporterte at glidelåsen på HALO Sleep Sack fanget i sine babyer tenner, som fører til skade. Andre rapporterte at glidelåsen brøt fra hverandre i flere biter, som kunne ha vært en kvelningsfare hadde glidelåsen vært i babyens munn når det skjedde. The Consumer Product Safety Commission tilbakekalt noen modeller av HALO Sleep Sack med rosa satin blomsterpynt, siden de utgjorde en kvelningsfare. Når du velger en søvn sekk, se etter design som er fri for pynt og som har borrelåsbelegg over glidelås eller annen type kabinett.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com