Chinese Håravfall behandling

September 21

Tradisjonell kinesisk medisin presenterer naturlige behandlinger for hårtap hos menn og kvinner. Rettsmidler gjort av de gamle kineserne er tilgjengelig for forbrukerne, og blir også brukt av den farmasøytiske industri og kosmetikkindustrien i å utvikle produkter som bekjemper hårtap. Kinesiske urter gir raske resultater uten å innføre unødvendige kjemikalier til kroppen, men må brukes med en legens godkjenning til å unngå negative interaksjoner med medisiner.

typer

Kinesisk medisin og behandling for hårtap inkluderer gotu kola, ginseng og Foti. Gotu kola brukes til mannlig skallethet og håravfall knyttet til aldring. Ginseng er mye brukt som et hår tap behandling, sammen med sine andre fordeler. Foti, også kjent som Shien mien har blitt stadig mer populært siden midten av 1990-tallet.

Funksjon

Gotu kola virker ved jevning kollagen i hud og hår. Det har blitt testet på mus og har vist seg å fremskynde hårvekst hos gnagere med alopecia. Ginseng har vært brukt i tusenvis av år for å styrke håret og fremmer blodsirkulasjonen; med skikkelig blodstrøm, hår beskyttet mot tynning og falle ut. Foti er referert til som den levetid urt, fordi det bidrar i å gjenopprette ungdom til aldringen gjennom veksten av mørk hår, og gir farge til gråning hår.

Dosering

Gotu kola administreres ved 2500 mg, fordelt på tre doser. Ginseng har ingen kjent dosering bivirkning, men det er tilrådelig å ta 1 til 3 kapsler på 100 til 400 mg, tre ganger daglig. Foti er tatt to ganger daglig i 6 g doser.

skjemaer

Gotu kola er tatt i kapsler eller som en te laget av sine tørkede blader. Den tørket form Ginseng er blandet i væske eller kan tas i pilleform. Foti kommer i pulver, uttrekk, kapsler og sirup.

fordeler

Synlige resultater fra kinesiske naturmidler skje innen to til fire uker. Disse behandlingene er trygge, utgjør minimal risikofaktorer, og er relativt mindre expnsive enn kommersielt produsert Hårtap behandlinger.

Risikofaktorer

Kinesiske Hårtap behandlinger ikke har noen bivirkninger, men kan påvirke metabolizing av reseptbelagte legemidler. Snakk med legen din før du bruker noen urte Hårtap behandlinger, spesielt hvis du tar daglig medisiner.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com