Hvilken frukt er Fattening?

December 9
Hvilken frukt er Fattening?

Et eple om dagen holder doktoren borte, men tre eller fire kanskje ikke holde ekstra pounds i sjakk. All frukt inneholder kalorier eller energi som du trenger for grunnleggende funksjoner som respirasjon, temperaturregulering og fordøyelse, samt fysisk aktivitet du utfører. Ringe frukt fetende kan villede deg til å tro at frukt automatisk gjøre deg feit, men det er kalorioverskudd som pakker på pounds, ikke næringsstoffer egenverdi til noen slags frukt.

Grunnleggende

Et sunt kosthold er en høy i frisk frukt og grønnsaker, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Hel frukt hjelp fordøyelsen og kan spille en rolle i å forebygge visse sykdommer, slik som slag og kardiovaskulær sykdom. All frukt inneholder fiber, men å fjerne skinnet fra frukt som fersken og pærer reduserer mengden av fiber i hver servering. Å spise økologisk frukt kan du spise hele frukten uten å bekymre plantevernmidler på skinn av fruktene.

næringsstoffer

Frukt er karbohydrater og inneholder enkle sukkerarter som kalles fruktose. Den fruktoseinneholdt i fruktene er kjemisk det samme som den fructose som finnes i enkelte sukkerholdig snacks og alkoholfrie drikkevarer, men frukt levere energi i et nærings-tett pakke. Du får mer kost nytte av kaloriinntaket i frisk frukt enn du gjør i sukkerspinn eller cola. Sitrusfrukter, guava, mango og melon inneholder høye nivåer av vitamin C, og svisker og bananer gir kalium, som spiller en viktig rolle i å opprettholde et sunt immunsystem og en vanlig hjerterytme, henholdsvis.

deler

For mye mat av noe slag kan føre til overflødige kalorier og eventuell vektøkning. Forstå daglige matbehov hjelper deg med å analysere caloric behov og grenser. En 35-år gammel kvinne som øvelser mellom 30 og 60 minutter hver dag trenger 2 kopper frukt basert på en 2000-kalori diett, og en 25-år gammel mann som utøver mer enn 60 minutter hver dag trenger 2 1/2 kopper frukt per dag basert på en 3000-kalori diett, som beregnes ved Centers for Disease Control and Prevention.

kalorier

Visse frukter er mer energirike enn andre. En servering av frukt som inneholder 15 gram karbohydrater og 60 kalorier tilsvarer en kopp honningmelon, cantaloupe eller bringebær, men bare 1/2 kopp mango eller tre svisker. Du kan spise 1 1/4 kopper jordbær eller vannmelon og legge til bare 60 kalorier til ditt daglige inntak, eller erstatte et lite eple, eller en ekstra liten, 4-oz. banan.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com