Predmix bivirkninger

August 18

Predmix er en oral væske, bestående av prednisoline natriumfosfat, anvendes først og fremst for behandling av astma. I tillegg til astma, dette stoffet er også brukt til å behandle alvorlige allergier, hudproblemer og visse sykdommer i tarmene. Som med alle medisiner, er det visse bivirkninger som kan oppstå som et resultat av bruk.

Bivirkninger i korttidsbruk

Mulige bivirkninger for kortvarig bruk av stoffet er kvalme, anoreksi, oppkast, økt appetitt, oppblåst mage og diaré. Det er imidlertid viktig å merke seg at mange av disse bivirkningene ikke blir til stede i mange kortvarige pasienter. Bivirkninger er svært avhengig av individet, slik at pasientene kan oppleve noen eller ingen av de ovennevnte problemer.

Bivirkninger i langvarig bruk

Mulige bivirkninger av langvarig bruk av Premiks inkluderer oppblåsthet av ansiktet, hodepine, vektøkning, svimmelhet, væskeansamlinger, hevelse i ben / føtter, omfordeling av fett i kroppen, langsom vekst hos barn, svakhet i arm og ben muskler, akne, uregelmessig menstruasjonssyklus, ekstra hårvekst, hud tynning, angst, rastløshet og redusert eller tåkesyn.

Alvorlige bivirkninger

Ta kontakt med en helsepersonell umiddelbart hvis du opplever noen eller alle av følgende symptomer: alvorlige mage eller tarm smerter, plutselige synsforstyrrelser, epileptiske anfall, kraftig svimmelhet, besvimelse, brystsmerter eller uregelmessige hjerteslag, eller psykiatriske forstyrrelser. Hvis noen av disse symptomene er til stede, er det meget mulig at du kanskje trenger umiddelbar sykehusinnleggelse.

Andre bivirkninger

Det er flere bivirkninger som bare kan registreres av en lisensiert helsepersonell. Disse bivirkningene inkluderer osteoporose eller andre skader på skjelettet, steroid diabetes, endringer i hormonnivået, høyere kolesterol, endringer i hvite blodceller, endringer i sædkvalitet, økt blodtrykk og økt trykk i skallen.

Advarsel

Ikke overskrid den anbefalte dosen når du tar Predmix for noen sykdom.
Ta kontakt med en medisinsk faglig hvis du opplever noen av de ovennevnte bivirkningene.
Hvis legen sier at du skal slutte å bruke og / eller produktet blir utløpt, kan du kontakte en lokal apotek for å lære om riktig avhending metoder.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com