Forskjellen mellom Cream of Wheat & Farina

March 7Cream of Wheat og Farina er ofte forvirret. Begge er grøt-stil hot frokostblandinger, men litt annerledes i innhold. Farina er et oppmalt korn som typisk er laget av hvetespirer og de indre deler av hvete kjerner (også kjent som endosperm). Lignende i tekstur og farge til havregrøt, er Cream of Wheat laget med samme hvetekim i Farina, men det er finmalt, noe som gjør den mykere i tekstur og lysere i fargen.

Cream of Wheat Næringsstoffer

Cream of Wheat ligner på tekstur (glatt) og farge (hvit) til Hominy grits. Ernæringsmessig, den inneholder kun 120 kalorier per kopp og en moderat mengde karbohydrater (23 g per kopp). I en servering av Cream of Wheat, kan du få nesten halvparten av den anbefalte daglige beløpet (RDA) av jern. En porsjon gir også 20 prosent av RDA for kalsium. Når forberedt med fettfri melk, blir kalsiuminntak bumped opp til 70 prosent. Cream of Wheat er også en stor ernæringsmessig valg for gravide kvinner, som ofte oppfordres til å opp sin folsyre inntak for å øke vitamin B nivåer og bidra til å redusere risikoen for fosterskader. En servering av Instant Cream of Wheat gir 25 prosent av den daglige verdi av folsyre. Den inneholder også vitamin C, noe som hjelper til å øke mengden av jern i kroppen absorberer.

Cream of Wheat Nutritional Svakheter

Selv om det kan være en anstendig jernkilde, vil fiber forbruk behov ikke blir møtt med Cream of Wheat, da den inneholder ingen. Under behandlingen av korn, er kli fjernes fra hvete, noe som resulterer i eliminering av de naturlige, løselig fiber til stede i hvete. En annen ulempe er mangelen på fiberen bevirker heving av blodglukose og insulin nivåer, noe som er farlig for diabetikere eller andre som har behov for å opprettholde jevn blodsukkernivået.

Hvordan Farina Sammenligner

De som er bekymret kolesterol vil gjerne vite Farina har en null kolesterol teller. Som Cream of Wheat, gir Farina noe jern - 15 prosent av RDA), og mens Cream of Wheat er tom på fiber, Farina gir 13 prosent av RDA i hver kopp (en porsjon). Grovere i tekstur og mørkere i fargen (litt mer brun), gir Farina også en rekke sunne mineraler; kalium, i særdeleshet, utgjør den mest med et innhold på 5 prosent.

Hvor Farina Faller kort

Farina har var langt flere kalorier enn Cream of Wheat; 549 per porsjon. Og mens Farina pakker fiber mangler i Cream of Wheat, har det også måten mer karbohydrater, 46 prosent (mot 13 prosent for Cream of Wheat). Farina er heller ikke en god kilde til vitamin A og C, inneholder ingen.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com