Joint Range of Motion & amp; Muskel Lengde Testing

September 11
Joint Range of Motion & amp; Muskel Lengde Testing

Fleksibilitet er en av fem trenings komponenter som er testet for å måle din generelle kondisjon. Det er mange fordeler forbundet med optimale fleksibilitet nivåer. Ved testing fleksibilitet, er omfanget av bevegelse måles når du plasserer en muskelgruppe i en langstrakt, eller strukket, posisjon. Fleksibilitet er felles spesifikk; det er ingen test for å bestemme total fleksibilitet.

Historie

Bekymringer med fleksibilitet dukket under første verdenskrig, med utbruddet av rehabiliterende saker og tjenester for sårede soldater. Mens testing skolebarn i 1950, ble det fastslått at deres styrke og fleksibilitet nivåer holdt på å falle under det som ble ansett optimal. I dag er fleksibilitet anses like viktig som styrke av personlige trenere og fysioterapeuter. Med populariteten til yoga, har fleksibilitet utviklet seg til en høyt ansett trenings komponent.

Struktur

Bein møtes på leddene kalles ledd. Leddene består av leddbånd, sener og brusk. Sener koble bein til bein og sener koble muskelen til beinet. Brusk er svampete materiale i mellom bein. Synovial væske er innkapslet i leddskålen til å gi smøring. Stretching skjer i leddene og innebærer forlengelse av muskler og sener.

faktorer

Faktorer som bidrar til fleksibilitet nivåer er gruppert i langsiktig og kortsiktig. Langsiktige faktorene omfatter felles struktur, aktivitetsnivå, kjønn og alder. En høy grad av leddstabilitet begrenser fleksibilitet. Inaktive personer har redusert fleksibilitet nivåer. Kvinner er mer fleksible enn menn. Fleksibilitet nivåer topp i løpet av tenårene, og deretter avta. Kortsiktige faktorene omfatter tid på dagen, varmer opp og temperatur. Du er mer fleksibel senere på dagen, i et varmere miljø og etter oppvarming. Med økt fleksibilitet, leddene har en større utvalg av bevegelse. Skader, hevelse og stivhet vil begrense fleksibilitet.

Assessment

Ved vurdering av omfanget av bevegelse, blir passive og statisk strekninger brukes. Passive strekninger er utført med muskelen i en avslappet stilling. Statisk stretching er treg, vedvarende strekk som holdt mens målt. Vurderingen gjøres ved å måle avstanden fra startposisjonen til slutten av bevegelsen, eller strekk. En goniometer blir brukt til å måle strekk. Dette ligner på å bruke en vinkelmåler for å måle vinkler. Målingen blir angitt i grader. Vurderingene er utført ved leddene, inkludert skulder, albue, håndledd, hofte, kne, ankel og ryggrad. Din skulderledd har generelt det største utvalget av bevegelse.

fordeler

Forbedret fleksibilitet har mange helse og fitness fordeler. Økt fleksibilitet fører til lette og effektivisere alle bevegelser. Holdning, atletisk ytelse og muskelavslapning forbedres; ryggsmerter, sårhet og risikoen for skader er redusert.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com