Hvordan bli kvitt en Scar

March 24Det er vanlig å ende opp med et arr etter en skade på huden som et snitt, brenne eller kirurgiske innsnitt. Kroppen produserer kollagen å lukke og helbrede såret og dette kollagen er ofte mer tøff og annerledes farget enn huden rundt. Mange arr er relativt små, og vil gå bort på egenhånd over tid, men noen kan være store og skjemmende, forårsaker følelser av selvbevissthet. For personer med store arr, kan utseendet av et arr bli vesentlig minimalisert med regelmessig bruk av visse produkter, eller i mer alvorlige tilfeller, med medisinske behandlinger.

Bruksanvisning

1 Beskytt arret mot sollys, fordi solskader kan forverre misfarging av et arr. Påfør solkrem til arrete området hver dag hvis det er på et sted som vil bli utsatt for sø

2 Påfør et arr-minimere produkt, for eksempel kakaosmør, alpha hydroxy syre (AHA) gel eller vitamin E krem. Masser produktet inn arret en eller to ganger daglig. Over tid bør du legge merke til arret begynner å falme; hvor lang tid dette tar, vil variere avhengig av alder og alvorligheten av arret.

3 Bruk silikon ark eller en silikon gel på arrete området. Silikon har vært kjent for å flate og lette fargen på arr med regelmessig bruk. Silikongel påføres ved bare å gni det på arret, mens silikon ark er plassert på toppen av arr og holdt på plass med medisinsk tape.

4 Se legen din for behandling hvis hjem rettsmidler ikke er i stand til å eliminere arr. Legen kan gi deg injeksjoner av steroider eller collagen for å minimere arr eller anbefale en behandling, for eksempel dermabrasion eller kjemisk peeling.

Hint

  • Hold huden din i generelt god helse ved å drikke mye vann, spise sunn mat og ikke røyke. Hud som er godt tatt vare på vil gro mye raskere enn usunn hud.
  • Ikke påfør ditt arr behandling til et åpent sår med mindre det spesifikt sier det er ok å gjøre det i i bruksanvisningen.
  • Unngå arr behandlinger som inneholder vitamin E - I motsetning til det mange tror, ​​kliniske studier viser vitamin E gjør ingenting for arr helbredelse og det faktisk forårsaker kontakteksem hos opptil 33% av brukerne.
  • Unngå lokale steroider - de redusere betennelse, men sakte ned arr helbredelse.
  • Unngå behandlinger med konserveringsmidler eller dufter - dette er de andre viktigste årsakene til kontakteksem.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com