Enzymer i Pineapple Juice

October 21
Enzymer i Pineapple Juice

Ananas er en tropisk frukt som dyrkes hovedsakelig i Costa Rica, Honduras, Mexico, Den dominikanske republikk, El Salvador, Ecuador og Nicaragua og importert til USA. Ananas er en rik kilde til vitamin C og inneholder enzymet bromelain, som hjelpemidler i fordøyelsessystemet. Bromelain er funnet i ananas stammen og i ananasjuice.

bromelain

Bromelain brukes til en rekke medisinske formål. Bromelain synes å ha anti-inflammatorisk egenskaper, bemerker MedlinePlus. Den brukes til å behandle betennelse i nese og bihuler, ulcerøs kolitt, avslappende muskler og hjelper kroppen å redusere kroppsfett. Bromelain ser ut til å forårsake produksjon av stoffer som bekjemper smerte og hevelse; det også

inneholder også kjemikalier som forstyrrer veksten av kreftceller og langsom blodpropp.

Anti-inflammatoriske egenskaper Pineapple Juice

Tallrike studier har sett på fordelene med ananasjuice og enzymet bromelain når det gjelder behandling av inflammasjon. En studie publisert i desember 2010 i tidsskriftet "inflammatoriske tarmsykdommer" sett på sammenhengen mellom ananas juice tilskudd og behandling av kronisk kolitt. Tidligere studier hadde vist at renset bromelain fra ananas stammen hadde sunket alvorlighetsgraden av tykktarmsbetennelse og forskerne ønsket å se om de bromelain konsentrasjonene i saften var i stand til samme. Deres resultater viste at langsiktig kosttilskudd av fersk ananas juice med aktive bromelain enzymer var trygg og gjorde redusere betennelse alvorlighetsgrad.

Bromelain og Pityriasis lichenoides Chronica

Pityriasis lichenoides chronica er en kronisk hudsykdom av ukjent opprinnelse som fører til små skalering papler på huden. Det påvirker oftest barn og unge voksne. Det er vanskelig å behandle, og ikke alltid svare på behandling. En studie publisert i 2007 i "Journal of Dermatologisk Treatment" sett på mulige effekter av bromelain utdrag fra ananas og behandling av PLC. Forskere konkluderte med at effekten av bromelain ved behandling av PLC kan være relatert til sin anti-inflammatoriske, immunmodulerende og / eller antivirale egenskaper.

betraktninger

Mens ananasjuice gir ikke en høy kilde til vitamin C og enzymet bromelain, det er hensyn som du må vurdere før du legger vanlig ananas juice til kosthold. Fordi bromelain er et naturlig blod tynnere, bør du ikke legge ananas juice til kosthold hvis du tar medisiner som Coumadin for blodfortynnende, som det kan øke risikoen for blødninger og blåmerker. Før du legger ananas juice til ditt vanlige kosthold, ta kontakt med din lege. Han kan fraråder det eller justere medisiner nivåer for å redegjøre for bromelain.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com