Tegn og symptomer på depresjon og Teen Suicide

February 27

Tegn og symptomer på depresjon og Teen Suicide


Identifisere tegn og symptomer på tenårene depresjon kan være vanskelig. Mellom skole, venner og deres skiftende kropper, tenåringer håndtere en rekke utfordringer hver dag-det er normalt for dem å virke stresset, trassig eller enda litt fjernt. Når en tenåring er konsekvent i sin oppførsel, selv om, eller det eskalerer, bør du gjenkjenne tegn på at han kan være sliter med depresjon.

Sinne

Irritabilitet er et viktig tegn på depresjon hos tenåringer. Dette kan presentere seg som et generelt fiendtlig stemning eller ukontrollerte utbrudd eller vold. Han kan også kanalisere sin aggresjon ved å handle ut, gjør slike ting som nasking, kjører bort eller ulydig forespørsler.

apati

Tenåringer som opplever depresjon kan plutselig miste interessen for verden rundt dem. Dette kan inkludere å trekke seg fra venner og familie, å miste interesse for aktiviteter som en gang interesserte dem, mangel på innsats på skolearbeid og forsømme å opprettholde personlig utseende.

Følsomhet

Deprimerte tenåringer kan føle pessimistisk og håpløst om fremtiden. De kan lide av følelser av verdiløshet, svikt, ensomhet og avvisning. Deres mangel på egenverd kan gjøre dem skylde seg selv for dårlige situasjoner, inkludert de som er utenfor deres kontroll. De kunne begynne å føle seg som om de er en byrde.

fysiske symptomer

Depresjon kan presentere seg selv fysisk, spesielt i tenåringer. De kan klage over uforklarlige fysiske symptomer, som magesmerter, hodepine, menstruasjonsproblemer og diverse andre smerter og plager. Det er best å ta disse påstandene til pålydende-bare hvis ingen fysisk medisinsk årsak er funnet bør du anta at depresjon er å klandre.

Selvmord faresignalene

Tenåringer som vurderer selvmord kan vise varselskilt lange før du prøver noe drastisk. De kan engasjere seg i selvdestruktiv atferd, som å drikke, røyke eller selvskading. De kan slippe verbale hint, både bevisst og ubevisst, for eksempel snakker om å gå unna, aldri se deg igjen eller livet ikke lenger er verdt å leve. Selv om de kan høres ut som de overdramatic gripes av en tenåring, disse er advarselen tegn som må tas på alvor.

Selvmords tenåringer kan også snakke om døden og / eller selvmord på store lengden, selv romanticizing forestillingen. De kan gi bort sine eiendeler eller si farvel til sine venner.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com