Hvordan forebygge fedme hos små barn

April 19

Hvordan forebygge fedme hos små barn


Ifølge University of Michigan Health Systems, er det mer enn 12 millioner overvektige barn i USA som i dag. Barn er merket som overvektige hvis de veie mer enn 20 prosent over sin idealvekt. Det er mange foreldre som gjør unnskyldninger når barna er små, eller som føler seg som om deres barn vil vokse ut av det. Dessverre, noen ikke. Dette er når foreldrene trenger å gå inn og forebygge fedme blir et livslangt problem for barnet.

Bruksanvisning

1 Utdanne dem. Barnet ditt er aldri for ung til å lære om ernæring. Lær en pjokk ved å tilby henne et eple eller banan i stedet for kjeks eller en candy bar. Som hun blir eldre, begynner å lese hennes bøker som vektlegger sunne matvaner. En flott bok for dette er "sluke og Gulp," av Stephen Cosgrove.

2 Lead ved eksempel. Hvis du vil at barnet skal spise sunt, må du øve sunne matvaner også. Husk at barn vil etterligne alt du gjør, så se alt du plasserer i munnen. Nyt en sunn snack med dem og hele familiens helse kan forbedre.

3 Tilby gode belønninger. Mange foreldre vil belønne et barns god oppførsel i butikken eller hjemme med en candy bar. I stedet prøver å belønne dem med en tur til dyrehagen eller ved å tillate dem å ha en sleepover. Stadig belønne dem med mat danner en vane som vil bo hos dem når de blir eldre, og en som kan føre til et vektproblem hvis de finner hyppige årsaker til en belønning.

4 Fremme trening. Altfor ofte barn er plassert i front av virtuelle barnevakt - fjernsynet. Dette gjør dem stillesittende og bare fører til vektproblemer. For å bekjempe dette, begrense deres TV-tid og få dem i bevegelse. Ta dem ut og leke tag, eller gå til parken. La dem ri sin sykkel rundt oppkjørselen eller bare kjøre. Det spiller ingen rolle hva fysisk aktivitet er, så lenge de får noen.

5 Advocate for deres helse. Når barnet blir skolealder, talsmann for sunnere skolemat og måltid valg. Mange skoler, selv på barnetrinnet, har brusautomater i kantinene. Be om disse bli endringer til flaskevann maskiner i stedet. Hvis du er medlem av PTA, ta temaet opp på et møte og samle så mye foreldrenes støtte som mulig.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com