Øvelser for å miste Upper Body Fat for kvinner

May 14
Øvelser for å miste Upper Body Fat for kvinner

Redusere overkroppen fett er best takles med en kombinasjon av trening stiler. Innlemming flere forskjellige typer økter hver uke vil bidra til å redusere fett fra magen, armer og rygg, uten å sette unødig stress på kroppen din. Husk imidlertid at trening ikke bare en del av puslespillet: spise fornuftig og drikk rikelig med vann for å fremskynde frekvensen av fett tap.

Sprint som du mener det

Sprint er en svært effektiv måte å miste kroppsfett, spesielt fra rundt magen. Sprinting brenner en betydelig mengde energi i en forholdsvis kort tidsperiode, og forbedrer også mager muskeldefinisjonen. Dette vil bidra til flat mage og tone armene. En populær form for sprint er Tabata sprint, der du gjøre 20 sekunder av all-out arbeid, etterfulgt av 10 sekunder med hvile, og gjenta dette åtte ganger. Spurt er svært taxing på kroppen, så gjør dette to ganger per uke, med minst to dager mellom øktene.

intervall Handling

Intervalltrening er en annen svært effektiv metode for å redusere overkroppen fett. The International Journal of Obesity fant at tre intervalløkter per uke var nok til å redusere stammen fett hos kvinner. Et godt eksempel på intervalltrening er det høy intensitet kroppsvekt krets, hvor du jobber veldig hardt for en hel krets, deretter hvile et par minutter, og gjenta. Velg fem til syv øvelser og utføre dem i en non-stop krets, hvile i to til tre minutter når du har fullført en full runde med øvelsene. Øvelser du kan velge mellom inkluderer push-ups, pull-ups, triceps dips, crunches, russiske vendinger, håndwalkouts, fjellklatrere, burpees, star hopp, bjørn krabber, planker og liggende leg raises.

Lenge leve Resistance

Styrketrening eller styrketrening, er en effektiv måte å redusere overkroppen fett. Det er ingen grunn til å frykte å bli "klumpete" å løfte vekter - de fleste kvinner ikke har hormonelle eller skjelett profil for det. Du vil imidlertid se en betydelig reduksjon i kroppsfett, og en forbedring i muskeldefinisjon ved å gjøre to øverste kroppsvekt økter per uke. Velg fem til syv øvelser for å rotere gjennom, gjør tre sett totalt. Velg vekter som vil tillate deg å fullføre minst åtte repetisjoner, men ikke mer enn 12, og ta et minutt eller to med hvile mellom hvert sett for å gjenopprette. Øvelser for å velge mellom inkludere benken Bress, bøyd over rad, overhead trykk, overhead tricep trykk, armhevinger, triceps kickbacks, lateral høyninger, frem hever, dumbbell fluer og dumbbell shrugs. Inkludert to underkroppen treningsøkter per uke vil også få fart på frekvensen av fett tap - inkluderer øvelser som knebøy, markløft, utfall, beinpress, kalv raise og hyperextensions.

Walk It Out

Turgåing er en undervurdert, men viktig form for trening for å miste vekt. Fett blir ofte lagret i mageområdet som reaksjon på stress. Turgåing, spesielt i rolige og vakre omgivelser (som parker, skoger og strender) er svært effektivt for å redusere stresshormoner i kroppen, slappe av sinnet og sentralnervesystemet, og forbedre kroppens evne til å filtrere ut giftstoffer og hormoner som forårsaker du å holde magefett. Walking i 30 til 60 minutter, vil to til tre ganger per uke hjelpe deg å redusere overkroppen fett.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com