Hvordan bruke morsrollen måter å roe angst

October 28

Angst kan oppstå i barn, voksne og dyr. Du kan få engstelig på et middagsselskap (sosial angst). Eller du kan oppleve intense følelser av terror og tap av kontroll (panikklidelse). For alle typer angst, bli ledd av, fortalte du er svak eller blir ignorert hjelper ikke. De fleste som er engstelig vil bli oppfostret og støttet med respekt og vennlighet.

Bruksanvisning

1 gjenkjenne symptomer på angst som naturlig. Kroppen er laget for å reagere og bli stimulert når du føler frykt. Det er ofte kalt "fight or flight" respons, og det er en beskyttende mekanisme. Rask pust, en rask hjerterytme og svetting er alle normale reaksjoner for å hjelpe kroppen å forberede seg. Og når disse symptomene skje, er det naturlig å ønske å flykte og bli kvitt dem. Deres sak er både biologiske og psykologiske. Ta noen langsomme åndedrag og husk at du er normal.

2 Kjøps engstelige tanker og erstatte disse med mer beroligende seg. Fysiske fornemmelser tendens til å forårsake redde tanker som i sin tur drivstoff symptomer. Engstelige tanker er over-beregninger at noe galt skal skje og overdrivelser av hvordan alvorlige konsekvensene vil bli. Så først spørre deg selv: Hva fryktelig resultatene jeg forventer å skje? Deretter vurdere realiteten i situasjonen. Er du 100 prosent sikker på at dette vil skje? Tenk på hva din mor kan si til deg hvis hun visste at du var opprørt. Gjenta en rolig uttalelse til deg selv som "jeg er elsket og støttet, og disse følelsene vil passere."

3 Face din frykt litt om gangen med kjærlighet og støtte. Unngå frykt, ifølge boken, "10 enkle løsninger til panikk," gjør dem verre. Lag en liste over fem til ti engstelige situasjoner med de utløser mest angst i bunnen og de minste vekkende på toppen. Planlegg en tid, og plukke ett element mot toppen av listen for å konfrontere. Spør en venn eller elsket en å komme sammen og forventer å ha engstelige følelser. Ikke prøv å stoppe dem, men opphold i situasjonen før frykten avta.

4 Gjen ubehagelig fysiske symptomer til å håndtere dem. Planlegg å hyperventilere eller blir svimmel. Dersom svimmelhet er en trigger for deg, sette opp en tid til å ha en venn spinne deg i en stol før du opplever følelsene. Jogge på plass i noen minutter og få hjertet til å pumpe hvis følelsen hjerteslag skaper angst. Sett deg selv i et varmt miljø for å håndtere svette. Men gjør alt dette på en kontrollert måte og i en begrenset periode.

5 Laugh og gjøre situasjonen dumt. Dr. David Burns, forfatter av "når panikkanfall," antyder "skam-angripe øvelser." Hvis du er engstelig for at noen kan le av deg, gå videre og legge et stykke toalettpapir på skoen, og deretter kunngjøre for alle, "Se jeg har toalettpapir på skoen min. Jeg kan ikke tro at jeg gjorde det." De fleste vil smile. Det er som når din mor fortalt deg å forestille seg alle i undertøyet under en tale. Se humoren i situasjonen og gjøre deg til å le om det.

Hint

  • Medisiner og urte kosttilskudd kan også redusere symptomene. Rådfør deg med en lege eller herbalist for forslag. Dr. Burns foreslår å holde en stemning logg for å spore dine engstelige følelser og merke seg hva bidrar til å redusere angst.
  • Selv med verktøy for å roe angst, vil engstelige følelser trolig fortsatt skje. Velkommen tilbakefall som en mulighet til å forbedre dine ferdigheter i stedet for en sjanse til å fornedre deg selv.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com