Hva er meningen med isotonisk trening?

August 9
Hva er meningen med isotonisk trening?

Med de mange trenings vilkårene kastet rundt av fitness fagfolk, det & # 039; s lett å bli forvirret om hva som er hva, og til slutt, hvilke vilkår kan være viktig for deg å vite for å maksimere din tid på treningsstudio. Et slikt begrep, isotonisk trening, eller isotoniske sammentrekninger, kan lett misforstås, som selv fitness fagfolk ofte misbruke begrepet.

Misforståelse

Begrepet isotonisk betyr "samme spenning", som skulle tilsi at musklene ligge på samme spenning eller kraft gjennom en øvelse, ifølge forsker Thomas Fahey og kolleger. Men som du løfter vekter, muskler forlenge og forkorte fordi spenningen varierer som styrkekravene endres gjennom hele bevegelsesområdet. For eksempel under en bicep curl, kan du legge merke til på forskjellige punkter under løftet, føles en 35-pund dumbell "lettere" eller synes å kreve mindre kraft til å løfte. Dette er relatert til innflytelse fra felles struktur og blir ofte referert til som en mekanisk fordel.

alternative Vilkår

Flere alternative vilkårene er blitt foreslått å erstatte begrepet isotonisk trening eller mer nøyaktig bilde av de muskulære handlinger trening. Ifølge American College of Sports Medicine, har begrepet isoinertial blitt foreslått, selv om det også er mangelfullt beskriver muskel lengde endringer som oppstår under trening. Et annet begrep, dynamisk trening, vanligvis innebærer det lengde endringer i musklene, men virkelig fungerer som et teppe begrep for aktiviteter som holder kroppen i bevegelse.

Faser i Isotonic Exercise

Isotonisk trening kan faktisk bli brutt ned i to typer muskel handlinger: konsentriske og eksentriske. Everett Harman, av US Army Research Institute of Environmental Medicine, viser at under konsentrisk kontraksjon, forkorter muskelen som kraften blir brukt tilstrekkelig overvinner motstand. Under eksentriske sammentrekning, forlenger faktisk muskel fordi den kraft som utøves er utilstrekkelig til å overvinne motstanden.

For å illustrere, vurdere benkpress. Under den eksentriske fasen, lavere du vekten mot brystet og musklene mildt kontrakt, men ikke nok til å overvinne motstanden. Som du løfte vekten opp under den konsentriske fasen, musklene kraftig sammen og overvinne motstand.

isotoniske Øvelser

Nesten alle normale bevegelser faller i kategorien av isotonisk, eller dynamisk øvelse, som helst bevegelse oppstår, vil en endring i muskel lengde forandrer resultatet. Felles øvelser i gym inkluderer benkpress, knebøy og armhevinger. Andre utendørs bevegelser inkluderer lag og individuelle idretter, jogging og sykling. Andre grupper av aktiviteter inkluderer plyometrics, pilates og calisthenics.

Bruk av Isotonic Exercise

Isotonisk trening tjener til å forbedre styrke og generelle egnethet. I referanse til styrketrening, James Hesson, forfatter av "Weight Training for Life", foreslår å bruke tregere, kontrollerte bevegelser under både konsentriske og eksentriske faser av isotonisk trening, spesielt for nybegynnere. Flere erfarne utøvere kan velge å understreke en bestemt fase av sammentrekning - som den eksentriske fasen - for å forbedre styrke, kraft og hurtighet.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com