Hvordan få en Nursing Assistant

May 19

Hvordan få en Nursing Assistant


Veiledet av en sykepleier, hjelpepleiere - også kjent som underoffiserene eller sykepleier hjelpere - hjelpe til med pleie av pasienter. Hjelpepleiere, spesielt når de fungerer som geriatriske medhjelpere på sykehjem, er ofte primærhelsetjenesten giver, og de kan bli glad i pasientene de får vite som mennesker. For å være en god sykepleier assistent, har en person å være i stand til å følge ordre, har mye tålmodighet og være følelsesmessig stabil. En følelse av humor hjelper også. Ifølge US Department of Labor, som i mai 2009, var median timelønn for en pleieassistent var $ 12,02.

Bruksanvisning

1 Kontroller om Medicare eller privat helseforsikring vil betale for en pleieassistent. I noen tilfeller vil Medicare dekker sykepleie assistent kostnader. Hvis du er kvalifisert, må du velge en Medicare-godkjent hjelpepleier etter en kvalifiserende opphold på sykehus.

2 Skriv en stillingsbeskrivelse hvis du kommer til å betale for den pleieassistent. Skissere oppgaver hjelpepleier. Jobben kan innebære personlig stell, dispensing medisiner, innkjøp av mat og matlaging støtte.

3 Beregn hva du har råd til å betale hjelpepleier og det nødvendige antall timer per dag. Noen mennesker trenger bare en pleieassistent for å komme inn for en time eller så i morgen for å hjelpe dem ordne resten av dagen. Andre krever fulltids omsorg.

4 Annonser posisjonen i lokalavisen i "karriere" -delen. Også annonsere på nettet. Skriv "gratis oppføringer for hjelpepleier jobb" og navnet på staten i en søkemotor. Gi din kontaktinformasjon og angi om du ønsker kandidatene til å kontakte deg via mail eller telefon.

5 Ordne intervjuer. Gjennomgå stillingsbeskrivelse og diskutere hvorvidt personen føler at han kan gjøre jobben skikkelig. Det er best å klarhet alt på intervjuet, snarere enn å finne ut at personen ikke vil tilberede måltider på den første dagen av jobben.

6 Takk kandidater til å delta på intervju og gi dem en indikasjon på når du vil gjøre ditt valg. Gjør ditt valg og umiddelbart tilby stillingen til den best kvalifiserte personen.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com