Face Øvelser for å miste ansikt Fat

December 12

Face Øvelser for å miste ansikt Fat


Ansikts øvelser kan hjelpe til med å skape fastere og yngre hud med litt toning og stramme musklene i ansiktet. De kan bidra til å redusere tegn på en sagging halsen og øynene. Som alle andre treningsopplegget, ansikts øvelser utføres regelmessig for å oppnå strammere, mer tonet hud.

Nakke

For en fastere ser nakke og hals, sitte rett opp og lener hodet bakover for å se opp i taket. Hold munnen lukket og handle som du tygger på noe for 5 teller, deretter slappe av og gjenta 20 ganger. Etterpå ligge på en seng og henge hodet ned over på siden. Ta med hodet opp ned til den er parallell med kroppen din og hold den mens du teller til 10. Slapp av hodet og senk den igjen mot gulvet. Gjenta denne øvelsen fem ganger.

øyne

Å stramme øynene, plassere fingrene under øynene og sakte løfter huden under bunnlokk. Hold øyenbrynene glatt og ikke knuse dem mens du gjør dette. Bruk musklene i nedre øyelokk og prøve å løfte fingrene opp. Hold denne posisjonen i ett sekund, og deretter slappe av og la gå av lokket. Gjenta denne øvelsen 20 ganger.

Munn og kjeve

Til fast munnen og kjeven, inhalerer så dypt som mulig mens du holder munnen lukket. Utvid huden rundt leppene og holde overleppa fin og glatt. Hold i åtte til ti sekunder, og deretter gjenta fem ganger. Etterpå bruke tre midterste fingrene på hver hånd og trykk under begge sider av haken. Hold denne posere tett i 10 sekunder og gjenta på de ytre delene av kjeven. Utfør denne repetisjon fem ganger.

Panne

For en mykere utseende panne, sitte rett opp og slappe av mens bringe øyenbrynene så langt ned over øynene dine som mulig mens wrinkling opp nesen på samme tid og fakling neseborene. Hold denne mens du teller til fem, slappe av og deretter gjenta seks ganger. Når du er ferdig, legg deg ned på ryggen på sengen. Henger hodet over på siden og heve øyenbrynene så langt du kan mens du åpner øynene dine så mye som mulig. Slapp av i ansiktet og gjenta fem ganger.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com