Ansikt til ansikt kommunikasjon i Teens

July 29
Ansikt til ansikt kommunikasjon i Teens

Teknologien endrer måten vi kommuniserer. For tenåringer, er deres primære modusen for kommunikasjon raskt blitt tekstmelding, etterfulgt av telefonsamtale. Sytti-to prosent av tenåringer bruker tekst som en vanlig form for kommunikasjon, ifølge Pew Research Center. Men avslører Common Sense Media at nesten halvparten av tenåringer foretrekker å snakke i person. Selv om utviklingen av digital kommunikasjon kan bli sett på som skadelig, det finnes måter å avverge nedgangen av kommunikasjonsferdigheter og sikre at tenåringen er godt utstyrt for livet i den virkelige verden.

Barn fortsatt ta signaler fra deg

Like det eller ikke, tar tenåringen hennes sosiale signaler fra din oppførsel. Mens foreldrene er ikke sannsynlig å sette et eksempel på tekst-bare kommunikasjon med sine egne kolleger, er det lett å falle i fellen med å kommunisere på denne måten med tenåringen, særlig ettersom hennes liv blir travlere. Ta deg tid til å ha en reell samtale med tenåringen din så ofte som mulig, spesielt når tone er viktig til konteksten av samtalen. På dette stadiet av livet, ting forandrer seg så fort sosialt og følelsesmessig at foreldre aldri skal gå en hel dag uten å ha en reell samtale med sine tenåringer.

Ha ditt eget ansikt-til-ansikt med Teen

Bruk tekst som et verktøy for enkelhets skyld når det er nødvendig, men sørg for å gjennomføre viktige samtaler i person. I tillegg lærer tenåringer som samtalene påvirker relasjoner og påvirke viktige beslutninger skal gjøres i person. La dem vite at det aldri er aktuelt å bruke tekst for å unngå en potensielt vanskelig situasjon, og lære dem hvordan de skal oppdra og ta et ubehagelig tema uten å være konfronterende. Ikke vær redd for å sende en tekst som sier "Vi må snakke om dette i person", og sørge for at de gjør det samme med sine jevnaldrende når situasjonen tilsier det.

Hvordan holde fast Communication Alive

Det er mange situasjoner der tenåringer kan praktisere den viktige kunsten kommunikasjon. Noen videregående skoler krever en tale klasse, og de fleste tilbyr også en kreativ eller analytisk skriftlig klasse. Oppmuntre tenåringer til å få mest mulig ut av disse mulighetene. Det finnes også løsninger tilgjengelig i samfunnet, for eksempel klasser på å utvikle intervjuteknikk for høyskoler og arbeidsplasser. Noen tenåringer velger å ta en online seminar som tillater dem å spille inn en tale på et webkamera og motta tilbakemeldinger fra andre tenåringer og en coach. Øve reell kommunikasjon er ofte den beste måten å bli flinke.

En tid og sted for alt

Fremfor alt, snakke med tenåringen din om farene ved texting og bilkjøring. Ikke tekst tenåringen når du vet at hun er på vei til en destinasjon, og sørge for at hun har en håndfri alternativet for sikkerhet, og som kreves i enkelte stater. Oppmuntre tenåringer til å holde henne telefonen ut av syne mens du kjører for å unngå fristelsen av skotter ned for å se en innkommende melding. Oppmuntre tenåringer til å sette bort mobiltelefonen og engasjere seg i ekte samtale når du er på en dato eller henger ut med venner. Et forslag er å ha en dråpe boks for mobiltelefoner når tenåringen og hennes venner henge ut på huset ditt. Oppmuntre dem til å være sammen med venner som er her og glemme telefonen, selv om det er bare for en time eller to.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com