Hvordan identifisere utløsende agent for tyske meslinger

April 23

Hvordan identifisere utløsende agent for tyske meslinger


Tysk meslinger, også kjent som røde hunder, eller tre dagers meslinger, var en vanlig barndom tilstand før 1969 og utviklingen av røde hunder vaksine. Den Rubella virus er den utløsende agent for de tyske meslinger og spres gjennom dråper av nese og hals som enten er gått fra hud til hud eller pustet inn av en annen person.

Bruksanvisning

1 Forstå hvem og hvorfor. Tysk meslinger, for det meste harmløse barn mellom fem og ni, var fryktet av vordende mødre for sine ødeleggende effekt på utviklings fostre. Infeksjon av moren i løpet av de første tre månedene av svangerskapet resulterte i spontanabort eller levere en dødfødt eller varig ufør baby. Det siste utbruddet av tysk meslinger i USA resulterte i omtrent tolv tusen babyer som blir født døve og / eller blinde.

2 Kjenner historien. Når regnet det samme, rubeola, normal meslinger og røde hunder, de tyske meslinger ble differensiert da legene var i stand til å skille mellom noen av symptomene samt de sakene som var ødeleggende under svangerskapet.

3 Kjenn årsakene. Tysk meslinger er ofte referert til som røde hunder, eller tre-dagers meslinger. Den utløsende faktoren er røde hunder virus som er kontrahert gjennom innånding av dråper (gjennom nese og hals) som bærer røde hunder virus. Dette smittsom sykdom kan spre seg fra både transportører og de viser symptomer på meslinger.

4 Se fremtiden. Forekomster av de tyske meslinger og eksponering for den røde hunder virus er nesten uhørt i dag, takket være den røde hunder vaksinasjon. Faktisk er mindre enn ti tilfeller per år sitert i USA, og hver av dem siden 2002 kan spores tilbake til utenlandske kilder. Av den grunn er det viktig at det fokuseres på global immunisering i et forsøk på å bringe antall saker til null og hindre eventuelle fremtidige forekomster av røde hunder forårsaket fødselsskader i USA og i utlandet.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com