Hvordan stoppe vasse i selv Synd

January 21



Det er altfor lett å bli sittende fast i brunst av å føle synd på deg selv. Dårlige ting skje med alle, og mange av dem rett og slett ikke er rettferdig. Men som du kanskje har oppdaget, sitter rundt og føler dyster om det faktum at dårlige ting har skjedd med deg kan føre til manglende muligheter til å ha mer positive erfaringer. Du er den eneste som kan ta de viktige første skritt på veien til å gjøre endringer i livet ditt.

Bruksanvisning

1 Fokuser på de positive sidene ved livet ditt, selv alt du kan liste er ditt håp om at livet kan bli bedre enn det nå er. Håp og drømmer er et utgangspunkt. Bygge videre på det og liste opp alt som du setter pris på, og deretter gjennom listen regelmessig.

2 Sett ting i perspektiv ved å lese DH Lawrence dikt med tittelen "Self Synd". Tenk på hvor viktig de tingene du bolig på vil være i 100 år. Oppsøke litteratur om betydningen av å velge dine holdninger, for eksempel boken "Menneskets søken etter mening" av Viktor Frankl, og tenke på meldingen.

3 Ta ansvar for ditt eget liv i stedet for alltid å tro at du er et offer. Hvis negative ting skjer med deg, tenk om handlinger som du kan ta for å endre situasjonen. For eksempel, hvis du har gått over til en forfremmelse på jobb, har et hjerte til hjerte samtale med sjefen din om grunnene til at du ble gått over og prøve å løse dem. Hvis du ikke er fornøyd med sjefen din grunner, markeds din CV til andre arbeidsgivere.

4 Utvikle realistiske mål og begynne å jobbe på å oppnå dem. Start med noe lite og innenfor en enklere rekkevidde. Før du angir et mål om å vinne et maraton, enten bokstavelig eller metaforisk, prøve å legge inn en kortere distanse. Suksess med et mindre mål vil bygge opp tillit til din evne til å oppnå en større.

5 Gjør noe positivt for deg selv som vil forbedre ditt selvbilde. Etter å ha mer selvtillit vil redusere din evne til medlidenhet selv. Få en makeover, kan du prøve en ny frisyre eller oppgradere din garderobe.

6 Gjør noe positivt for noen andre. Gi en uventet gave til en venn eller elsket en, eller bruke litt tid på å jobbe i en lokal suppekjøkken. Se dine handlinger gjør en forskjell for noen andre, spesielt noen andre som er i nød og som står overfor en verre situasjon enn den som du bor.

7 Snakk med en mental helse profesjonell hvis du føler at du lider av depresjon. Du må kanskje mer hjelp enn du kan få fra enkle holdning justering. Noen ganger føler dårlig har å gjøre med biologiske faktorer så mye de som er psykologisk, og i slike tilfeller er det mye bedre å oppsøke den hjelpen du trenger, enn å prøve å tøffe ut ting på egen hånd.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com