Talg Cyste Alternativ Behandling

May 21

Talg Cyste Alternativ Behandling


Sebaceous cyster er lommer av keratin som utvikler under huden i hårsekken. Vanligvis funnet i armhulen eller lysken eller bak øret, kan disse cyster dannes hvor som helst på kroppen, sannsynligvis på grunn av unshed hudceller og olje. De blir ofte sett i sammenheng med acne rosacea. En lignende, men mer alvorlige, tilstanden kalles hidradenitis suppurativa. I denne kan de cyster forekomme i grupper og kan være ødeleggende.

Allopathic Metoder for behandling

Den medisinske samfunnet har en rekke behandling for sebaceous cyster. Mens cyste er liten, kan legen forskrive et antibiotikum salve eller råde deg til å vente og se om det løser seg selv. Hvis cyste ikke løser, kan det vokse seg stor nok til å trenge fjerning. Legen gjør en innsnitt, tapper keratin, og fjerner sac som linjer cyste for å hindre gjentakelse.

Clay og Kolloidalt sølv

Noen ganger kirurgi er ofte ikke ønskelig, enten på grunn av restitusjonstiden eller kostnaden. Noen mennesker har hatt gode resultater med bentonitt leire brukes internt og eksternt. Clay er ofte brukt for behandling av hudsykdommer som akne og eksem, og kan bidra til å "tørke opp" cyste så det løser seg selv. Bentonitt leire har vist seg å drepe bakterier som stafylokokker, som kan føre til at follicles å bli smittet i første omgang (Howard Lind, Lind Laboratories, Brookline, MA, 1961).

Kolloidalt sølv er 99 prosent rent sølv som er blitt behandlet med en elektrisk strøm og blandet med renset vann. Det er tenkt å bidra til å forbedre helsen på en rekke måter, inkludert avgifte systemet og healing sår som talgcyster. Ifølge brukerne av dette midlet, det fungerer raskt og bidrar til å hindre fremtidige utbrudd.

andre rettsmidler

Epsom salter er en pålitelig middel for å trekke ut infeksjoner i huden. For sebaceous cyster eller koker / carbuncles, bade daglig i veldig varmt vann med Epsom salter blandet etter anvisningen på pakken.

Gurkemeie er et annet foreslått behandling. Dette bitter urt, som vanligvis brukes i indisk mat, har også blitt brukt i århundrer for å behandle og forebygge kviser og andre forstyrrelser i huden. Ta det internt, ½ teskje av pulveret blandet med ½ kopp melk to ganger daglig i 10 dager.

Identifikasjon

Det kan være skremmende å finne en klump under huden din. Det er et par måter å sjekke om det er en bare en talg cyste eller noe mer alvorlig. Sebaceous cyster er ikke smertefull. De beveger seg også lett under huden. Hvis klumpen oser eller er smertefullt, eller om de forekommer i grupper og utvikle "bihulene", eller koble tunneler, er det sannsynlig å være et tilfelle av hidradenitis suppurativa. Hvis cyste er vanskelig og ikke beveger seg lett, bør du ha en biopsi gjøres i tilfelle det er en svulst.

betraktninger

Sebaceous cyster er ikke et alvorlig helseproblem. Med mindre de blir en kosmetisk plage eller skje på et sted hvor klærne kommer til å irritere deg, kan behandlingen ikke være nødvendig. Ikke prøv å drenere cyster selv. Hvis sac som omgir cyste ikke er fjernet, vil det sannsynligvis komme tilbake med mindre du bruker en av de rettsmidler ovenfor for å holde keratin fra å fylle den opp igjen.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com