Hvordan øke lungekapasiteten Etter Lobectomy

March 3

En vanlig bivirkning av en lunge lobektomi Prosedyren er den manglende evne til å fylle de resterende lungene med luft. En av de mildeste og konsekvent effektive måter å øke lungekapasiteten etter en lobektomi er å praktisere yoga pusteteknikker.

Bruksanvisning

1 Ta kontakt med din lege (helst legen som utførte din Lobektomi) om din nåværende lunge fitness. Be om tydelig informasjon om din villighet til å begynne lunge øvelser for å forbedre lungekapasiteten. Ikke fortsett med mindre gitt klarsignal fra legen din.

2 Begynn pusteøvelser ved å sitte på en yoga pute eller andre komfortable sitteflaten. Sørg for at alle utenforliggende støy er minimert og slå av eventuelle mulige årsaker til distraksjon.

3 Pust inn til din nåværende lungekapasitet og tid inhalerer gjennom nesen med en stoppeklokke. Hold pusten i minst fem sekunder før sakte exhaling fra munnen. Tid din puster for å matche eller overgå din inhalerer tid og puste ut før lungene er tomme.

4 Utfør ni flere av disse dype pusteøvelser, øke mengden av tiden du er i stand til å "puraka", eller inhalerer, samt mengden av "rechaka" eller puster. Tid hver sesjon av pust, oppbevaring, og puster til du er komfortabel å holde pusten for en lengre periode, til slutt nådde et forhold på 1: 4: 2 med timingen av pusten.

5 Gjenta dette trinnet tre ganger om dagen hver dag, hver økt opptar ikke mer enn 15 minutter. Umiddelbart slutte å puste praksis hvis du føler ubehag i lungene.

6 Øv på Hatha Pranayama yoga teknikk for sterk puste. Begynn å stå med føttene side-by-side og fingrene interlacing. Løft hendene slik at knokene berøre bunnen av haken og trykk albuene tett sammen.

7 Pust sakte gjennom munnen samtidig utvide albuene ut til siden, heve tips så høyt du kan godt styre mens du holder fingrene låst. Stram magen for å presse luft gjennom hele kroppen. Hold pusten.

8 Pust kraftig mens vippe hodet bakover og trykke albuene sammen i rommet foran deg i en "klemme" bevegelse. Hold ryggen rett og trykker hodet så langt tilbake som du føler deg komfortabel til din puster er fullført.

9 Gjenta øvelsen i fem minutter. Avslutt hvis du opplever noen svimmelhet eller følelse av kvalme eller smerter. Utfør disse øvelsene konsekvent og lungekapasiteten vil dramatisk forbedre.

Hint

  • Når du får tillit til restaurering av lungekapasiteten, vurdere å kjøpe et blåseinstrument som en fløyte eller munnspill og lære et lite antall grunnleggende sanger. Øke lungekapasiteten ved å ta et dypt pust og spille, merking hver dag som notat på sangen du mister pusten på. Dessuten er svømming en utmerket trenings løsning for å gjenvinne lunge styrke, men bør bare gjøres gjeldende når du har trygt gjenvant en betydelig del av din lungekapasitet.
  • Umiddelbart etter en lobektomi begge lungene vil være i en ekstremt skjør tilstand. Motstå trangen til å øve før du har snakket med legen din lege, enten i to til tre ukers oppfølging eller gjennom en privat avtale. Selv om disse øvelsene er utformet for å forsiktig øke lungekapasiteten, bør du umiddelbart stoppe hvis noen smerte oppstår og kontakt din helse lege hvis det oppstår kroniske smerter som følge av lunge trening.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com