Hvor ofte bør en sitron rens brukes?

February 21

Hvor ofte bør en sitron rens brukes?


En sitron rens, også kjent som Master Cleanse eller Lemonade Diet, er en populær diett som består av å drikke en blanding av sitronsaft, lønnesirup og cayennepepper med mål om å avgifte, rense systemet, og å miste vekt. Det er restriksjoner og retningslinjer for hvor lang tid til å gjøre en sitron rens som bør vurderes før du starter denne dietten.

Varighet

En sitron rens gjøres typisk fra 10 dager om gangen til en måned om gangen, avhengig av hvor lang tid det tar å avgifte kroppen din. Tungen er ofte indikatoren. Hvis det har en hvitaktig belegg - vanligvis en indikasjon på candida gjær - da bør du fortsette rens. Når det hvite belegget forsvinner, blir du vurdert detoxified.

Hyppighet

Antall ganger per år som du renser avhenger av varigheten av din renser. Hvis du renser i 10 dager i en gitt måned, er deretter fire ganger i året akseptabelt. Det er hver tredje måned. Men hvis du renser for en måned av gangen, bør du bare gjøre det to ganger i året, eller en gang hvert halvår.

Siden en sitron rens kan øke immunforsvaret, mange velger å rense under influensasesongen.

betraktninger

Før du gjør en sitron rens, bør du kontakte lege. Mens belegg på tungen er en retningslinje for å bestemme mengden av tid til å være på rens, bør en forsvarlig medisinsk vurdering avgjøre om du bør begynne i det hele tatt. I tillegg bør du føler deg svak eller syk under rens, bør du gå til legen din for å sørge for at kroppen din er fysisk i stand til å fortsette.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com