Gjør det selv: Intern Cleanse

June 17

En rens eller avgiftning prosessen, er designet for å kvitte kroppen for giftstoffer og avfall. En rens er vanligvis brukes til enten å hoppe starte et vekttap program eller raskt felle noen pounds.

avgiftning Process

En detox er mindre intensiv versjon av en rens. En tradisjonell detox programmet varer ca tre uker. Du starter ved å eliminere animalske produkter (inkludert meieri) fra kostholdet ditt, så korn, før en flytende diett av frukt og grønnsaker. For to-tre dager vil du spole i midten av detox. Så du sakte legge tilbake planter og korn til kosthold.

rens

En rens tar konseptet med en detox og ramper opp. En rens øker tiden for en detox, vanligvis bringer deg til det faste punkt innen et par dager, og legger til bruk av kosttilskudd for å tømme systemet raskere. En rens kan gjennomføres hjemmefra, men innebærer en alvorlig helserisiko.

Mayo Clinic Advarsel

The Mayo Clinic anbefaler at du ser legen din før du starter en detox eller rense, på grunn av de helsemessige farene. Bivirkninger er tretthet, kvalme, svimmelhet og dehydrering. En lisensiert ernæringsfysiolog ved Mayo nettstedet sier at kroppen fjerner giftstoffer naturlig, så en rens er ikke nødvendig.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com