Hvordan lage en Arm Sling for et barn

May 14

Hvordan lage en Arm Sling for et barn


Ifølge Kids Health nettsted, barn er utsatt for beinbrudd eller brudd. De fleste barn vil utvikle seg en skade i armen som følge av å prøve å absorbere et fall mens du spiller. Avhengig av ditt barns skade, kan en støpt eller splint bli plassert på armen for å fikse skaden. En slynge kan deretter være nødvendig for å understøtte armen når armen leges. En slynge kan enkelt gjøres ved hjelp av vanlige husholdningsartikler.

Bruksanvisning

1 Skjær et putevar i to. Alternativt kan du bruke et stort hode skjerf. Brett putevar eller skjerf i form av en trekant.

2 Hvil seilet over barnets skadet arm. Slip barnets arm i fatle, med kortere poenget med slyngen støtte albuen. De to lengre punkter må komme opp over barnets bryst.

3 Bind forsiden og baksiden av seilet bak barnets nakke, eller bruke en sikkerhetsnål til å feste seilet.

4 Juster barnets arm i fatle. Hånden av den skadde armen bør holdes høyere enn albuen. Dette vil holde blodsirkulasjonen flytende og holde smerte minimal.

Hint

  • La fingrene av barnets hånd titt ut av seilet.
  • Hvis du ikke har et skjerf eller putevar bruke et laken, kutte arket for å passe barnets kropp, eller en gammel t-skjorte.
  • Ikke bind seilet bak barnets rygg. Ifølge Family Education, kan knytte en slynge bak barnets rygg forårsake ryggskade.
  • Hold orden på barnets fingre for å sikre at de ikke blir hvit eller rød; som er et tegn på dårlig sirkulasjon. Sjekk ditt barns sirkulasjonen i fingrene ved å trykke på dem. Hvis farge restene bleke i tips av fingrene, bør seilet justeres.
  • Ikke prøv å omstille barnets arm hvis huden er blir blå. Ta barnet til lege umiddelbart. Dette er et tegn på en alvorlig medisinsk tilstand som kan være mangel på oksygentilførsel til blodet.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com