OSHA & Employee Staph infeksjoner

May 3

OSHA & Employee Staph infeksjoner


Occupational Safety and Health Administration (OSHA) mandater standarder og utdanningskrav for både arbeidsgivere og arbeidstakere som bidrar til å begrense spredningen av smittsomme sykdommer på arbeidsplassen inkludert Staphylococcus, eller staph infeksjoner.

Betydning

Økningen i antibiotikaresistente bakterieinfeksjoner, spesielt meticillinresistente Staphylococcus aureus (MRSA), som starter i 1970 førte til økt erkjennelse av behovet for standardiserte metoder og tiltak for å begrense spredning av infeksjoner på arbeidsplassen.

arbeidsgiveransvar

Arbeidsgivere som tar trinnene som er en del av OSHA Safety and Health Management System kan begrense spredningen av staph blant ansatte. Disse inkluderer oppmuntrende god hygiene og full overensstemmelse med OSHA standarder.

Ansvarsområder Medarbeider

Ansatte med mistenkt staph infeksjoner bør umiddelbart søke medisinsk hjelp. De med bekreftede staph infeksjoner bør følge legen råd om å vende tilbake til arbeid og bør bruke god sårbehandling og personlig hygiene for å begrense faren for spredning.

relevante standarder

OSHA standarder kan gi beskyttelse for både arbeidstakere og arbeidsgivere. Relevante standarder, inkludert bruk av og opplæringsprogrammer på blodbårne patogener, personlig verneutstyr, fare kommunikasjon, hygiene og riktig journalføring kan begrense spredningen av smittsomme sykdommer som staph.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com