Triks for å bli kvitt en migrene

July 5

Selv om symptomene på migrene kan variere fra individ, de fleste pasienter opplever vedvarende hodepine, som kan være ledsaget av kvalme og oppkast; følsomhet for lys, lukter og lyder er også vanlig. Samtidig unngå migrene triggere kan være den beste måten å håndtere dem, er det også noen tips som hjelper deg bli kvitt en migrene når den først har begynt.

biofeedback

Læring biofeedback kan hjelpe deg med å håndtere migrene, og hjelpe deg å lære hvordan du raskt lindre migrene når den begynner. Biofeedback innebærer å lære å kontrollere kroppens reaksjon på stress og ytre stimuli. Du lærer å behandle huden temperatur og puls poeng, og hvordan å varme og slappe av musklene i hender, hode og nakke. Mens biofeedback maskiner for å overvåke dine vitale tegn er tilgjengelige for hjem kjøp, kan du også lære teknikker og bruke biofeedback uten en maskin, spesielt når du føler en migrene begynnelse.

Medisiner for å lindre migrene

Ifølge Migraines.org, kan visse medisiner tas en gang om migrene begynner, noe som kan avbryte migrene i en tidlig fase. Disse medikamentene blokkere sammentrekning av musklene i hodet som er forbundet med migrene, således grunnen til at medisiner er kjent som cerebral vasokonstriktor mislykket midler. Disse medikamentene er Migranal, Imitrex, Amerge, Maxalt Zomig, Relpax, og Midrin. Selv om disse medikamentene krever resept som i august 2009, kan de bli tatt når som helst når en migrene begynner å skje. Maxalt og Zomig er også tilgjengelig i en smeltetablett, så ingen vann er nødvendig, noe som gjør det enkelt å få i seg.

Legg deg ned og legg press på templer

Hvis du ikke har tilgang til medisiner, og du vet ikke biotherapy, til den enkleste tingen å gjøre for å bli kvitt en migrene er å legge seg ned på et kjølig, mørkt sted og legge trykk på templer. Unngå sterkt lys, sterke lukter og andre triggere og bare prøve å isolere deg selv i et rolig sted. Vedvarende press på templer kan brukes ved å knytte et tørkle rundt hodet, eller masserer tinningene med fingertuppene.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com