3 måter å hindre Runners & # 039; Brystvorte

April 19

Runners Nipple Definert

Runner brystvorte er forårsaket av gnagsår av en svette-gjennomvåt topp på brystet, spesielt under lange sommer går. Hvis du noen gang har gått for en lang sikt i en bomulls T-skjorte eller sports-BH, er du sannsynligvis kjent med runner brystvorte.

Invester i Best (Stoffer)

Det er flere måter å forebygge runner brystvorte. Selv om høye ytelse tekstiler laget av selskaper som Under Armour er vanligvis litt dyrere enn de fleste bomull T-skjorter, er det vel verdt investeringen for å unngå denne ekstremt smertefull tilstand. Denne type av klær transporterer svetten bort fra kroppen, og dermed hindre gnaging fra å oppstå i løpet av en lang sikt. Menn kan unngå løperen nippel ved å kjøre uten en skjorte (ikke glem solkrem). Kvinner bør sørge for at deres sports-BH passer perfekt som en dårlig tilpasset sports-BH kan gi ubehag.

Lube Up

En annen måte å unngå løperen brystvorten, eller gnaging noe annet sted på kroppen, er å bruke et smøremiddel, for eksempel vaselin eller Bodyglide til potensielt berørte områder. Noen anbefaler også å dekke brystvorten med et plaster for å hindre gnagsår, selv om fjerning av plaster kan være smertefullt hvis du har en hårete bryst. Dessuten kan plaster ikke holder seg til huden for varigheten av kjøringen.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com