Sport Drinker Ingredienser

January 22
Sport Drinker Ingredienser

Sportsdrikker er designet for å rehydrere konkurrerende idrettsutøvere under trening, trening og konkurranse. Består hovedsakelig av vann, disse drikker inneholder også en blanding av karbohydrater for energi og elektrolytter for å sikre riktig muskel funksjon. Men de inneholder også kunstige farger og smaker å lokke idrettsutøvere å bruke deres produkter.

Vann

Vann er den viktigste ingrediensen i alle sportsdrikke, og alle som deltar i sportslige aktiviteter må sikre riktig fuktighet. Dietitians anbefaler vann som den beste kilden til utvanning for de fleste. Med mindre du kommer til å være aktiv i mer enn 60 minutter, Lisa Hage-Robinson, Food and Nutrition Specialist for North Dakota State University, anbefaler vann alene som en kilde til utvanning.

Mange trener som et middel for å kontrollere eller mister vekt. Hvis du spiser riktig, og ikke trener i over en time, bør kroppen din har rikelig butikker av karbohydrater og elektrolytter for å se deg gjennom treningen.

sukker

Sukrose, dekstrose, fruktose og glukose er enkle sukkerarter som finnes i sportsdrikker. Sukker er grunnleggende karbohydrater som gir energi til hjernen, nervesystemet og musklene. Under trening, muskler forbrenner gjennom kroppens lagre av glukose. De enkle sukkerarter som tilbys av sportsdrikke er lett brytes ned og benyttes av musklene for energi.

Elektrolytter

I hovedsak, natrium, kalium og klorid er mineraler i kroppen som trengs for riktig muskelfunksjon. Riktig muskelfunksjonen er viktig, spesielt for toppidrettsutøvere. Imidlertid er disse mineralene utskilles i svette, og idrettsutøvere har en tendens til å svette mye. Idrettsutøvere bruker sportsdrikke å etterfylle elektrolytter tapt under intens fysisk aktivitet.

Kunstige farger og smaker

Kunstige farger og smaker er FDA-godkjente kjemikalier som gjør sportsdrikke lett gjenkjennelig for øyne og gane. Deres primære formål er å gjøre drinker visuelt tiltalende og smaker godt for forbrukerne.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com