Vekttap øvelser for personer med alvorlige knesmerter

August 28

For mennesker som lider av knesmerter, kan vektøkning blitt et alvorlig problem. En ond sirkel begynner der smerte fører immobilitet, noe som fører til vektøkning. Heldigvis er det ikke behov for lider å bli motløs. Det er øvelser som kan utføres som vil hjelpe mennesker med alvorlige knesmerter miste vekt og opprettholde bedre helse.

Konsultere lege

Det er alltid lurt å rådføre seg med legen din før du starter noen form for treningsprogram. Han eller hun vil fortelle deg hva slags øvelser er trygt for deg og hvilke øvelser ville være den mest fordelaktige basert på din tilstand og kilden til knesmerter. For eksempel, forteller Arthritis Foundation folk som lider med smerter i kneet på grunn av leddgikt som oppgave å bygge musklene rundt kneet er viktig for å redusere smerte og ta stresset av leddet.

stol Øvelser

Det er mange måter å trene i en stol, som ville tillate en person å trene med knesmerter. For eksempel kan du bruke mosjon band, som er lange, elastiske bånd med håndtak på hver ende. De gir motstand når trakk på, slik at brukeren kan nyte mange kreative muligheter for en treningsøkt.

Musclebuilding.lifetips.com anbefaler flere utøve opsjoner. Mens du sitter i en stol, kan bandet bli en løkke rundt stolryggen. Brukeren kan da gjøre utvalgsmenyen, ta et håndtak i hver hånd og bevege armene fremover. For å gjøre øvelsen mer utfordrende, kan band justeres for ekstra motstand. Bandet kan også holdes på bakken under brukerens føtter, slik at de kan trene ved å strekke bandet mot himmelen.

Håndholdte vekter er et annet alternativ for folk å vurdere som ønsker å trene med en kneskade. Guidelines.gov gir eksempler på mange øvelser som kan brukes eller tilrettelagt for mennesker med smerter i knærne.

vann øvelser

Trening i basseng har vist fordeler til folk med såre knær. Oppdrift mens i vannet skaper et perfekt sted å utøve den er lav effekt på ledd. Mange helse klubber eller samfunnet sentre med bassenger tilbyr vannaerobicklasser som kan være ideell for vekttap og muskel bygging. Vann øvelser kan også utføres i et spa eller badestamp hjemme.

Perfect-Body-Toning.com forteller besøkende at vann treningsøkter er ideell for personer med skader eller smerter i leddene fordi motstanden i vannet gjør at du kan trene forsiktig og sakte samtidig som stammer fordeler. I tillegg kan du nyte en hardere treningsøkt ved å plukke opp hastigheten. Motstanden gitt av å være midt i et basseng vil være lik din innsats.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com