Hvordan å dekke opp Stinky Feet Smell på jobb

May 5

Enten du stiplede off for en ettermiddag trening eller du er nervøs for en kommende møte med sjefen - uansett årsaken til svette føtter - fotlukt kan være både pinlig og frastøtende. Mens det er noen mennesker som er rett og slett mer disponert for å ha riper luktende føtter enn andre, er det ingen uenighet om at å ha noen rang lukt som kommer fra underekstremiteter er mindre enn velkommen. Så hva kan du gjøre for å redusere eller stoppe det ubehagelig lukt fra dine små Piggies?

Bruksanvisning

1 Bruk sko som er ventilert. Bakteriene som forårsaker dårlig fotlukt trives i mørke, fuktige miljøer som kan finnes i sko som ikke puster. Når føttene er inneholdt i et par tettsittende sko for timer på slutten, kan dette føre til stikkende fotlukt. Skinnsko er spesielt bra for ventilasjon, som er de mange stiler av joggesko som er laget med meshing. Hvis du må ha et par sko i motsetning til disse, i det minste gjøre ditt beste for å lufte dem ut med jevne mellomrom gjennom dagen.

2 Vask føttene regelmessig. Bortsett fra din vanlige dusj og bading rutine, vaske føttene minst en gang hver dag. Suge dem i et bad eller bolle med varmt vann blandet med såpe. Hold føttene i badekaret i fem til ti minutter, og deretter la dem tørke godt før du tar på noen sokker eller sko.

3 Bland 1/2 kopp hvit eddik med en bolle med varmt vann og holde føttene nedsenket i løsningen i 30 minutter hvis regelmessig vask ikke fungerer. Tørk føttene grundig etterpå.

4 Endre sokker ofte. Ved å bytte sokker ofte og sørge for at de er bomull, kan du redusere sjansene for at føttene blir svetter nok til å invitere lukt-bakterier.

5 Sett luktnøytraliserende i dine sko. For sko som har plukket opp en stygg lukt eller noen du regelmessig trene, bruke en lukt-eliminere pulver eller innsatsen som vil nøytralisere lukt. Disse produktene kan kjøpes i dagligvarebutikker og narkotika butikker, eller du kan strø bakepulver inn i sokker eller sko, enten alene eller i kombinasjon med kommersielle nøytraliserende.

6. Påfør antiperspirant. Ubehagelig lukt stammer fra svetten som akkumuleres i dine sko og sokker. Ved å sette antiperspirant eller deodorant på fotsålene, kan du redusere mengden av svette de produserer og i sin tur foten lukt.

Hint

  • Hold alltid noen ekstra ren par sokker og reserve sko på hånden på jobb.
  • Noen synes at å ta en sink supplement eller drikke flytende klorofyll fortynnet i vann fungerer for dem, men alltid snakke med en lege før du prøver muntlige rettsmidler.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com