Hva er Bukkehornkløver brukes til i Tyskland?

June 2
Hva er Bukkehornkløver brukes til i Tyskland?

Ifølge Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin, har bukkehornkløver vært brukt siden antikken, så langt tilbake som 1500 f.Kr. Den brukes som krydder i matlaging, som ingrediens i karri, smakstilsetning i kunstig lønnesirup og medisinsk i en rekke plager. Bukkehornkløver er anerkjent for visse helseeffekter i Tyskland, men brukes som en urte supplement i USA. Snakk med legen din før du tar bukkehornkløver medisinsk.

Identifisering og Dosering

Bukkehornkløver er også kjent som Methi, alhova, fugle fot og gresk høyet. Den tørkede og malte frø blir tatt oralt eller laget til en pasta som påføres på huden. I Tyskland er bukkehornkløver anbefalt i orale doser på 6 g per dag; for topisk anvendelse, tilsette 50 g malt bukkehornkløver til 250 ml vann er foreslått av AppliedHealth.com

Bruker

Den tyske Commission E, en statlig etat som regulerer bruken av urter i Tyskland, har godkjent bruk av bukkehornkløver for behandling av tap av appetitt, eller anoreksi, og til utvortes bruk for å behandle betennelse. I andre deler av verden, bukkehornkløver brukes for angivelig å indusere arbeidskraft, hjelpe fordøyelsen, senke blodsukkeret i diabetes og reduksjon av blodkolesterol. Andre mulige anvendelser av Bukkehornkløver inkludere stimulerende melkeproduksjon i ammende kvinner.

effektivitet

Ifølge Drugs.com, er det ikke nok informasjon fra menneskelige forskningsstudier for å understøtte virkningen av bukkehornkløver for behandling av inflammasjon. Flere små studier tyder på at bukkehornkløver kan være nyttige i reduksjon av blodkolesterol. Foreløpige vitenskapelig informasjon viser også at bukkehornkløver kan være nyttig for å senke blodsukker hos diabetikere.

betraktninger

Bukkehornkløver kan føre til noen bivirkninger når det tas oralt, for eksempel tarmgass, oppblåsthet og diaré. Det kan også irritere huden når den brukes lokalt. Unngå å bruke bukkehornkløver under svangerskapet, da det kan ha stimulerende effekt på livmoren, sier Drugs.com.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com