Kinesiske tips for å miste Belly Fat

June 13

Kinesiske tips for å miste Belly Fat


Kinesiske leger tilby helhetlige og balanserte utsikt over helse og fysiologi. De techiques ofte anbefalt for magen fettreduksjon inkluderer en kombinasjon av trening, kosthold endringer og manipulasjoner av kroppens energifelt, kjent som chi. Det er sjelden at en kinesisk lege for å anbefale en enkelt metode bare. Typisk vil han sette den eksakte innstilling basert på en kompleks analyse av pasientens fysiologi og chi.

Trening

De fleste kinesiske leger si trening er den viktigste komponenten i et program for å miste buk fett. Formene anbefalte trening er vanligvis moderat, og faktisk noe så enkelt som en kombinasjon av gange og mindre endringer i kostholdet er en felles anbefaling. Noen kinesiske utøvere anbefaler at å puste dypt og sterkt kontrahering magemusklene kan bidra til å redusere magefett.

Kosthold

Endring i kostholdet er ofte anbefalt av kinesiske leger. Redusere fettinntaket, redusere inntaket av bearbeidet ris og andre bearbeidede karbohydrater, spise riktig type fett og generelt spise mer grønnsaker enn kjøtt er vanlige ord råd. Kinesiske leger fraråder inntak av søtsaker og behandlet sukker og anbefaler moderasjon i nesten alt forbruk, inkludert alkohol. Noen individer kan bli bedt om å redusere forbruket av fett og matoljer.

Chi Manipulasjon

I noen tilfeller kan massasje eller akupunktur bli anbefalt som en metode for å redusere mage fett. Massasje er ofte mage- og er ment å styrke magemusklene, mellomgulvet og interne organsystemer. Både massasje og akupunktur påvirker også kroppens chi, noe som ofte kan påvirke fett rundt magen, i tillegg til andre aspekter av helse. Den chi kan også bli manipulert ved å forbruke visse kinesiske urter. Den nøyaktige resept vil variere, avhengig av den enkelte pasient.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com