Boarding skoler for barn med ADD / ADHD

June 12

Boarding skoler spesielt for barn med ADD / ADHD kan tilby disse barna retning og struktur. Familier er noen ganger unequipped å håndtere de utfordringene som presenteres av sine barns lærevansker, så disse kostskoler ofte hjelpe både barnet og familien.

Generelt Set Up

Boarding skoler spesielt for barn med ADD / ADHD og andre lærevansker er ment å hjelpe dem å forstå sosiale signaler og utvikle hensiktsmessige sosiale ferdigheter. Eksponering for hyppig ros er et annet program komponent.

akademikere

Ved inngangen til en internatskole, er hver student vurdert for deres uttalte lærevansker, samt for hvordan eleven lærer mest effektivt. Hver student får en individuell utviklingsplan (ILP).

Sosial trening / aktiviteter

Sosiale signaler og ferdighetstrening er innebygd i hver dagens aktiviteter. For eksempel, under måltidene, blir elevene lært riktig bordskikk, hvordan å engasjere seg i høflig tabellen samtalen og hvordan du kan nyte mat på en sosialt akseptabel måte.

Fakultet / Medarbeidere

Lærere og ansatte som har direkte kontakt med, og ansvaret for den terapeutiske / faglig fremgang av barna har spesialisert utdanning og opplæring. Livet trenere er også ansatte.

sertifisering

Kostskoler skal ha akkreditering og sertifisering som viser sine programmer møte statlige og føderale standarder. Foreldre må spørre om akkreditering på hvert kostskole de besøker.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com