Hvordan bli kvitt juice flekker på tennene

February 5

Hvordan bli kvitt juice flekker på tennene


Juice kan sette flekker på tennene og forårsake stygge misfarging. Høyt pigmenterte saft som druesaft og tranebærjuice spesielt flekken og gule tenner, men det betyr ikke at du må slutte å drikke dem. I stedet, ta vare på tennene dine umiddelbart etter å ha drukket juice og iverksette tiltak for å bleke dem på en jevnlig basis. Gjør du det sikrer at du kan nyte din favoritt juice og samtidig opprettholde et sunt og hvitt smil.

Bruksanvisning

1 Drikk juice gjennom et sugerør til å omgå tennene - minimere kontakt gir saften mindre mulighet til å flekke tenner.

2 Skyll munnen med vann etter å ha drukket juice og vente 20 til 30 minutter før du spiser eller drikker noe annet, spesielt fargede matvarer og væsker som svart te. Etter å ha drukket juice, blir tennene midlertidig svekket - syrer i juice strippe bort et tynt lag med emalje - forlate dem mer utsatt for flekker.

3 Unngå å drikke iskald juice. Kalde væsker åpne porene i emaljen på tennene, noe som gjør dem mer utsatt for flekker, ifølge allure.com.

4 Bruk på-hjem tannbleking kits å lyse tennene. Skuffer og peroxide strimler som er mest effektive, så de holder den hvitemiddel mot tennene i lengre perioder av gangen. Følg instruksjonene på pakken.

5 Børst tennene med en hvithet tannkrem formulert for å hindre nye flekker oppstår. Disse er mer effektive enn tannkremer som bare bleke tennene. Mens noen tannkremer er formulert bare å bleke eksisterende flekker på tennene, andre danner et beskyttende lag rundt tennene til å blokkere fremtidige flekker - hvis du drikker juice regelmessig, er dette den type tannkrem du bør bruke.

Hint

  • Ikke pusse tennene i 20 til 30 minutter etter å ha drukket juice - dette øker slitasjen på emaljen.

© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com