Sunne alternativer når du baker Cupcakes

June 20

Cupcakes er en av livets små avlat - petite, perfekt dekorert, de er alle mer deilig for å være litt fjollete. Men hvis du prøver å redusere fett, sukker og søtsaker i kosten disse godbitene kan virke ut av rekkevidde. Men det finnes sunne alternativer du kan bruke når du baker cupcakes å sikre at du og din familie kan nyte dem, skyld-fri.

søtstoffer

En enkel måte å kutte ned på kalorier og også gjøre cupcakes diabetiker-vennlig er å erstatte søtstoffer for noen eller alle av sukker i oppskriften. "En Bowl Allergifrie Baking" anbefaler enten stevia - som er en naturlig, plantebasert sukker alternativ - eller xylitol, som brukes i sukkerfrie tannkjøtt og diett mat - som gode alternativer til vanlig rørsukker.

Hele hvetemel

"The Everything Guide to Cooking for barn med diabetes" antyder erstatte en del av hvitt mel i cupcake oppskrifter med hele hvetemel. Dette øker fiber og protein innhold og fordi hele hvetemel er et komplekst karbohydrat det kan bidra til å hindre toppene i blod sukker. Det anbefaler å bruke en firedel hele hvetemel, men du kan øke dette beløpet hvis du foretrekker det. Vær oppmerksom på, men at det å bruke alle hele hvetemel vil gjøre tunge cupcakes.

frukt pureer

For lav-fett cupcakes kan du erstatte noen form for most frukt for fettet i oppskriften, bemerker "Cupcakes fra Cake Mix Doctor." Populære alternativene inkluderer svært moden mashed bananer, applesauce, sviske puré eller til og med gresskar purre. Erstatte uansett mengden av olje som kalles for med en lik mengde frukt, om ønskelig. Hvis du ikke vil ha en fruktig smak bare bruke halvparten puré og halvparten olje.

Low-Fat Frosting

Rich frosting er en av de beste delene av en cupcake, men du kan selv gjøre det sunnere ved å erstatte full-fett kremost med en lav-fett variasjon, som anbefalt av "101 Gourmet Cupcakes i 10 minutter." Hvis du gjør en butter frosting du kan erstatte redusert fett smør, eller om å lage ganache bruk lys kremfløte eller halv og en halv. Fruktpuré gjør også en velsmakende, næringsrik topping.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com