Migrere leddgikt

June 21

Migrering artritt er en betennelse i leddene som er relativt flyktig. I stedet for kronisk smerte i det samme område av kroppen, kan migrere artritt påvirke en skjøt for en kort tid, deretter fortsetter til en annen felles gruppe, og så videre. Den bevegelige natur av denne formen av sykdommen kan gjøre diagnose vanskelig; i henhold til American Academy of Family Physicians diagnosen blir ofte stående åpent under symptomer blir behandlet. Behandling kan inkludere bruk av standard smertestillende midler.

synonymer

Migrering leddgikt er mer vanlig kalt vandrende leddgikt. Betegnelsene polyartritt eller polyarticular kan brukes til å indikere mer enn ett ledd er berørt. Infeksiøs artritt er en annen setning som tyder migrerende leddsmerter hvis underliggende sykdom er kilden.

årsaker

Revmatisk feber, gonoré, lupus og Lyme sykdom er vanlige årsaker til vandrende leddgikt, ifølge National Institutes of Health og American Academy of Family Physicians.

karakterisering

Rødhet, smerte og hevelse i leddene er symptomer som er karakteristiske for trekkfugl leddgikt, men smertene kan bare vare i noen dager i en gitt felles gruppe. Når smerten fortsetter i et annet ledd, er det ofte et asymmetrisk felles, for eksempel ikke i den andre hånden, f.eks. Betennelsen kan påvirke både store og små ledd.

Varighet av symptomer

Varigheten av symptomer kan avhenge av graden av den underliggende infeksjon. Gonococcal leddgikt, en ettervirkning av å ha gonoré, er en form for trekkende leddgikt som kan vare i noen dager. Leddgikt som er et resultat av revmatisk feber kan reise i hele kroppen i flere uker, ifølge den britiske allmennmedisin Notebook.

demografi

Yngre folk er mer sannsynlig å utvikle migrere leddgikt, ifølge American Academy of Family Physicians. Lupus, revmatisk feber og strep infeksjoner som ber denne formen for leddsmerter kan også effekt barn.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com