Sukkerholdige matvarer for å unngå

August 28

Tusenvis av mennesker er diagnostisert daglig med sykdommer og sykdommer som kunne vært forhindret med et sunt kosthold. En av hovedårsakene --- raffinert sukker --- kan føre til hjerteinfarkt, diabetes, fedme, hjerneslag, tannråte, magesmerter, angst, krom-mangel og bukspyttkjertelen skade. Mat som inneholder raffinert sukker er fylt daglig i supermarkeder uten advarsel om faren som sukker-mettet matvarer forårsake. Men ved å nøye lese etiketter og utdanne deg selv om visse matvarer for å unngå, kan du avverge utallige helseproblemer.

Matvarer med hvetemel

Sukkerholdige matvarer laget med hvitt mel bør unngås for enhver pris. Hvitt mel er fremstilt av hel-hvetemel, men er strippet for alt næringsverdien i raffineringsprosessen. Unngå pasta, kaker, pannekaker, brød og paier laget med hvitt mel; disse matvarene er assosiert med type 2 diabetes, fordøyelsesproblemer og overvekt.

hermetisert frukt

Hermetisk frukt kan virke tiltrekkende på grunn av den ernæringsmessige verdien av frukten. Men opp til 20 g sukker kan bli lagt til, avhengig av merke. Velg fersk, hel frukt i stedet; sukker i hele frukten er et naturlig søtningsmiddel, i motsetning til den raffinert sukker som finnes i sirupen av hermetisk frukt.

Informasjonskapsler og Candy

Sugar fylt godteri og kaker er tomme kalorier som kan pakke så mye som 100g sukker per servering. Å spise kaker og godteri på en jevnlig basis kan åpne en Pandoras eske av sykdommer, inkludert fedme, diabetes, hjertesykdom, tilstoppede arterier og hjerneslag. Substitute sunn snacks som nøtter, frukt og sukker-fri desserter.

Frukt-flavored yoghurt

En 6 oz. kopp frukt-flavored yoghurt kan gi opptil 31G sukker per servering. Selv om yoghurt er en god kilde til kalsium, vitamin D og kalium, risikoen langt oppveie fordelene. Sukker, mettet fett, og høy-fruktose mais sirup finnes i mange yoghurt kan tette blodårene dine og føre til ulike helserelaterte problemer. Sørg for å lese etikettene nøye og velge en yoghurt som har ikke tilsatt frukt smaks- eller ekstra søtstoffer. Erstatte vanlig lav-fett og sukker-fri yoghurt.

Doughnuts

Smultringene er fullpakket med enkle karbohydrater, hvitt mel, trans fett og sukker. Disse smakfulle godbiter bør unngås på ubestemt tid som de tilbyr ingen næringsverdi i det hele tatt, men likevel inneholde flere skadelige ingredienser.

Soda

Fylt med sukker og tomme kalorier, brus tilbyr null helsemessige fordeler. De fleste sukkerholdig brus inneholde opp til 22g sukker og er søtet med høy-fruktose mais sirup. Forbruker for mye brus kan føre til bukspyttkjertelproblemer, diabetes, nyreproblemer og overvekt.

søtet korn

Sukret frokostblandinger, selv om det ofte høy i vitaminer og næringsstoffer, inneholder opp til 22 g sukker per servering. Mest søtet korn annonser er rettet mot barn, men alternative frokostblandinger finnes og dine barn kan ha nytte av vitaminer uten alle sukker. Korn som Kix, Liv og Cheerios er gode alternativer.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com