Hvordan identifisere en abscessed tann

September 26

En tann kan bli abscessed grunn av tannkjøttsykdom, tannråte, eller traumer til tann. En abscess er en infeksjon som kan oppstå enten ved roten av tannen, eller mellom tann og tannkjøtt. Det er vanligvis smertefulle og alltid farlig-gang infeksjonen oppstår, kan det spre seg i hele munnen og kroppen din. I noen tilfeller kan en abscessed tann med føre til døden, noe som gjør tidlig behandling av en abscess vesentlig. For å motvirke denne risikoen, må du være i stand til å identifisere en mulig abscess så tidlig som mulig, slik at du kan få øyeblikkelig legehjelp. Her er hvordan du kan identifisere og abscessed tann.

Bruksanvisning

Hvordan identifisere en abscessed tann

1 En tannpine er ofte det første tegn på en abscessed tann. Hvis du opplever en bankende smerte rundt en tann, eller ha "skyte" eller gnager smerter i dette området, gjør en avtale med tannlegen din så snart som mulig. I noen tilfeller kan du oppleve en alvorlig tannpine for en stund, og deretter din tannpine vil forsvinne. Men dette betyr ikke at abscess har gått bort. Når dette skjer, har abscess drept roten av tannen din, men infeksjonen er fortsatt der. Du må fortsatt gå til tannlegen for riktig behandling.

2 Smerte mens tygge er en annen vanlig indikator på en abscess. Dette symptomet, kombinert med en tannpine, er nesten et sikkert tegn på en abscessed tann.

3 Hovne, eller betent, tannkjøtt er et synlig tegn på en infeksjon, og kan også indikere en abscess. Dette symptomet er kanskje ikke så merkbare som de to første, men det er en viktig tegn på infeksjon.

4 En dårlig smak i munnen og / eller illeluktende ånde kan være forårsaket av infeksjon, og er en annen god indikator på en abscessed tann. Dette betyr at infeksjonen er drenering inn i munnen din.

5 A feber, eller en følelse av sykdom, er et annet tegn på en abscessed tann. Disse er godt anerkjent tegn på at kroppen din kjemper en infeksjon.

6 Hvis tennene er følsomme for enten varm eller kald, kan dette være et tegn på en abscess.

7 Selv om de to første trinnene er de viktigste symptomene på en abscessed tann, noen av disse trinnene, alene eller i kombinasjon med noen av de andre, kan tyde på et problem, og du bør gå til tannlegen så fort som mulig.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com