Hvordan håndtere din tenåring da han vant & # 039; t Talk

September 12
Hvordan håndtere din tenåring da han vant & # 039; t Talk

Tenårene er ofte stormende de som kan være vanskelig for ungdom og voksne. Din tenåringer kan plutselig begynne å bruke mer tid på rommet sitt enn sosialt samvær med sin familie - og han kan hilse dine velmenende spørsmål med et grynt. Bare husk at disse reaksjonene er ikke helt om deg. Tenåringer prøver å definere en identitet som er atskilt fra din - og han kan gå stille fordi han mener du ikke kan forstå hva han føler. Å få ham til å snakke kan kreve noen kreative strategier.

Trinn 1

Fortell barnet rolig som du ønsker å snakke med ham når han er klar. Minn ham at du elsker ham og er alltid der for ham, og så tilbake. Mens du venter ut sin taushet kan være smertefullt, spesielt hvis han gir deg en kald skulder ut av sinne, presser tenåringer til å snakke ofte gjør dem mer bestemt ikke å si noe. Ved å gi ham hans plass, la du ham vite at du respekterer ham som individ.

trinn 2

Skriv din ungdoms et brev eller e-post uttrykke alt du vil si til henne. Hvis du har spesifikke spørsmål, spør dem klart og fortelle ungdoms din at du ønsker et svar etter at hun har hatt tid til å tenke på det. Fortell henne at det er greit hvis hun ønsker å sette henne svar skriftlig. Hvis du har en tendens til å argumentere når du snakker, skriving lar deg velge dine ord med omhu, slik at du kan både holde flere nivå hoder.

trinn 3

Vis interesse for tenåringens interesser. Dette betyr ikke barging inn på rommet hans for å spille videospill med ham, men hvis du vet at han elsker en bestemt film eller bok, se den eller lese den. Spør ham hva han mente om en bestemt scene eller karakter. Snakker om hans interesser innebærer mindre press enn å snakke om store ting som karakterer eller relasjoner. Snakker om enkle temaer kan være nøkkelen til å åpne kommunikasjon.

Trinn 4

Prøv å forstå ham i stedet for venter ham til å forstå deg. Det kan være vanskelig å huske at du har mye mer livserfaring enn han gjør, spesielt hvis du ser ham gjøre de samme feilene du har gjort. Vis ham at du er glad for å se ham - og være villig til å sette til side det du gjør når han er klar til å snakke. Du må kanskje tilpasse seg hans plan hvis du vil ha en reell samtale med ham.

Trinn 5

Søk profesjonell hjelp hvis du tror din tenåring er klinisk deprimert eller arbeider med andre psykiske problemer. En tenåring som tidligere var selskapelig, men plutselig blir stille kanskje lider av et psykologisk problem. Spør barnelege om en henvisning til en psykoterapeut som spesialiserer seg på ungdomsspørsmål - og la tenåringen vet at du er villig til å delta i familieterapi om nødvendig.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com