Hva er kildene til drikkevann for Inland Empire Residents?

September 29

Hva er kildene til drikkevann for Inland Empire Residents?


The Southern California regionen kjent som Inland Empire omfatter både Riverside og San Bernadino fylker og ligger rett øst for Los Angeles. Dette viltvoksende forstadsområde er hjem til mange naturlige funksjoner, inkludert ørkener, fjell og frodige elvedaler. I stedet for bare en kilde til drikkevann, avhengig Inland Empire på sine naturlige funksjoner for å gi sin ferskvann fra et variert utvalg av kilder. Mye av dette ferskvann er lagret i Bunker Hill bassenget.

Rivers

Santa Ana River er den store vannskillet av Inland Empire området og er en kilde til vann til konsum av beboerne i området. Elva begynner i San Bernadino-fjellene og blir matet av et komplekst nettverk av bekker og elver er det vokser. Faktisk er Santa Ana River den største strømmen systemet i Sør-California. Santa Ana River og mange av dens sideelver, blant annet Mill Creek og Little Creek, mate direkte inn i Bunker Hill Basin vann reserve.

Snø og regn

De San Bernadino fjellene nå opp til over 11 000 fot, mer enn høy nok til å få et tykt teppe av snø hver vinter. Dette snøsmelting og sjeldne regner som pepper området hele året er viktige kilder til ferskvann som fylles Bunker Hill Basin.

importert Water

En del av vannet som brukes av Inland Empire innbyggere er importert fra Nord-California via California akvedukten. Denne 700 mil vassdraget bringer friskt vann fra Sacramento og andre nordlige elver, som begynner i Sierra Nevada-fjellene, ned til tørrere Southern California lokalsamfunn. Den nøyaktige mengden vann som brukes hvert år fra akvedukten endringer basert på behovene til Inland Empire området.

Om Bunker Hill

Som stor leverandør av drikkevann for Inland Empire, inkludert byene San Bernadino, Riverside og Redlands, Bunker Hill butikker 5 millioner acre-fot vann. En acre-foten av vann er nok til å gi for en hel familie i inntil to år. Foreløpig er Bunker Hill kilden til drikkevann for over 650.000 mennesker i Inland Empire området.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com