Enkle tips for å gjøre brystene større

October 30
Enkle tips for å gjøre brystene større

Noen kvinner ønsker større bryster for økt selvfølelse og å føle seg mer attraktive. Kvinner søker endringer i deres bryst størrelse kan ikke vurdere brystforstørrelse et alternativ på grunn av frykt for kirurgi, moralske spørsmål eller økonomiske grunner. Du kan forbedre bryst ved hjelp av en rekke hjemme-behandlinger og prosedyrer. De fleste er lave kostnader og tar bare noen få minutter som en del av din daglige rutine.

Bra og bryst enhancers

Vurdere iført en push up bh fylt med skum for å gi brystene et midlertidig løft og legge til ekstra kurver. Bras blir ofte polstret med skum eller vann setter inn for å etterligne utseendet av ytterligere cleavage. Underwire bras legge til ekstra løft og form. Iført silikon brystproteser med eller uten BH gir en illusjon av en større byste linje. Mange brystproteser er selvklebende eller bruk tape for å feste til huden. Ifølge Beautyliesbeneath.com, kan silikon inserts ikke vare så lenge som tradisjonelle BH.

excercise

Trene brystmuskulaturen vil gi utseendet på større og fastere bryster, foreslår Dr. Philip Chua av Cebu Leger Universitetet. Når brystmuskulaturen blir større, en kvinnes bryster presse utover, noe som gir dem mer fremtredende. Øv på "Angel in the Snow" øvelse ved hjelp av manualer. Lå flatt på en øvelse benk. Hold manualer over hodet, armene ut og parallelt med gulvet. Sakte begynner å sirkle manualer rundt utsiden av kroppen, som om du gjør en snø engel. Gå tilbake til begynnelsen posisjon og gjenta.

En annen øvelse er Skrå benkpress. Ligg på en øvelse benk, holder manualer på lårene. Ta med manualer til brystet med overarmen under hver manual. Strekk armene oppover, med albuene til sidene, og deretter senke dem. Øvelsene to til tre ganger i uken.

Urtepreparater

En rekke urte kosttilskudd fremme bryst ekstrautstyr, men ingen vitenskapelige bevis for sikkerhetskopierer de fleste krav. Likevel, noen kvinner er fast troende i dem. Vanlige urter forbundet med brystforstørrelse inkluderer bukkehornkløver, fennikel, så Palmetto og wild yam, foreslår Mothernature.com. En rekke forskjellige behandlingsalternativer er tilgjengelige, avhengig av urten. Noen er malt opp og gjort til et lim som brukes lokalt, mens andre er tatt muntlig. Mothernature.com foreslår følgende urte brygg til potensielt øke bryststørrelse. Kok 2 kopper varmt vann og hell over en kopp bukkehornkløver spirer. Legg til en klype hver av anis, basilikum, karve, dill, fennikel, lakris, merian og sitrongress. La te å komme til en annen byll, og deretter la avkjøles. Drikk en til to kopper te om dagen. Bukkehornkløver inneholder kjemikalier som ligner på kvinnelige østrogen. De andre urter kan også hjelpe i bryst vekst, ifølge gamle folklore.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com