Plantar fasciitis Cure

March 9

Plantar fasciitis er hæl smerter som stammer fra plantarfascien ligament på undersiden av foten, som forbinder tærne til hælen. Dette ligament blir tett og ikke strekke ordentlig og kan forårsake tårer og smerte. I mange tilfeller kan hjemme behandlinger kurere smertene.

Behandling

Stretching plantarfascien ligament er den vanligste behandlingen for smerte. Kalv strekninger bør gjøres før fysisk aktivitet som kan forverre foten og kalv leddbånd. Tå dukkert strekningen strekker ligament ved å plassere ballen av foten på et trinn og slippe hælen inntil strekning er filt. For å gjøre korset leg stretch, sitte på gulvet med ett ben bøyd over den andre, slik at du kan ta tak i tærne og strekke dem vekk fra kroppen. Håndkle trekk har du sitte på gulvet med bena strukket ut og et håndkle rundt tærne. Bruk håndkle til å strekke tærne og ligament. Etter aktivitet, ruller foten på en frossen vannflaske til is og strekke leddbånd og lindre smerte.

Ta ibuprofen når ligament er betent og smertefullt. Også ruller foten med jevne mellomrom på en frosset vann flaske for å hjelpe til å redusere inflammasjon.

Night splinter holde foten i en bøyd stilling for å hindre at leddbånd fra innstramming over natten. Plantar fasciitis smerte er overveiende verre i morgen, forårsaker en lengre rehabiliteringsperiode.

Hvil og redusere aktiviteten på foten skal hjelpe til med healing. Følg en strekning og ising program og kontakt podiatrist hvis smertene ikke avta av seg selv. Hjem behandling av plantar fasciitis kan ta flere uker, avhengig av alvorligheten av tilfellet.

Kirurgi er en siste utvei behandling for plantar fasciitis. Hvis hjemme behandling ikke lindre smerten, kan en podiatrist anbefale fysioterapi før forskrivning en invasiv behandling.

Forebygging

Høye buene er én årsak til plantar fasciitis. Tilpassede orthotics for skoen bistå med forebygging og helbredelse. Også, ikke gå barbent eller i sandaler eller flip flop sko som de gir ingen bue støtte.

Alltid strekke før aktivitet eller trening, med fokus på leggen og foten leddbånd. Start aktiviteten sakte og forsiktig. Hvis smertene vedvarer, strekke og hvile foten.

Overvektige mennesker har en tendens til å ha mer problemer med plantar fasciitis, som deres vekt legger mer press på ligament. Opprettholde en sunn vekt for å hjelpe i forebygging.

Riktig sko passform er en sak av hælen og foten smerte. Se en profesjonell til å være passe med riktig sko for din fot.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com