Neck avspenningsøvelser

January 27

Neck avspenningsøvelser


Stinn nakke og skulder muskler kan ha en rekke årsaker, men du kan også slappe av dem gjennom strekninger. Neck avspenningsøvelser som kan gjøres hvor som helst når som helst, selv på skrivebordet. Strekk nakken nøye for å unngå å skade din nakkevirvler. Hvis du blir behandlet for nakke eller rygg problemer, bør du følge øvelsene anbefalt av helsepersonell. Alltid holde ryggen rett og skuldrene på linje når du strekke nakkemusklene.

side Turn

Sitt med ryggen rett og hodet fremover. Snu hodet sakte mot høyre til haken din er parallell med skulderen din. Hold i noen sekunder, så ser fremover og gjenta til venstre. Gjør dette fem til ti ganger et par ganger i løpet av dagen for å løse opp spenninger i nedre nakke og skuldre.

side Lean

Med ryggen rett og hodet vendt forover, holde skuldrene rett mens du lener hodet sakte mot høyre, holde øret i tråd med skulderen. Ikke len deg så langt at det gjør vondt. En strekning er ment å forlenge muskelen med forsiktig trekking. Hold i noen sekunder opp til 10 og sentrere hodet igjen. Pust dypt og gjenta bevegelsen til venstre.

Hodet ned

Sitt rett med ansiktet fremover med og sakte senke haken til brystet. Ikke la haken faktisk ta på brystet, akkurat nok til å føle en svak trekk på baksiden av halsen. Ta med hodet opp, slappe av og gjenta 5 til 10 ganger et par ganger i løpet av dagen.

head Tilbake

Med ryggen og skuldrene rett, snu hodet oppover som om du ser på himmelen. Hold i noen sekunder og ser fremover igjen. Gjenta 5 til 10 ganger. Aldri rotere nakken når strekk fordi det kan føre til leddskade.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com