Naturlige alternativer til Depresjon Medisinering

March 9

Naturlige alternativer til depresjon medisinering kan inkludere urter og kosttilskudd, personlig atferd endringer og alternativ medisin for å lindre symptomene. De naturlige behandlinger kan hjelpe folk å unngå bivirkninger av tradisjonelle antidepressiva, slik som vektøkning og sedasjon. Folk som vurderer å bruke naturlige alternativer til reseptbelagte antidepressive medisiner bør konsultere sin lege før du stopper bruken av reseptbelagte medisiner. Ved å snakke med sine leger, kan de også lære av mulige interaksjoner med andre legemidler.

sollys

Mennesker med depresjon forårsaket av værsyke kan ha nytte av naturlig eller kunstig sollys, spesielt i vintermånedene.

Trening

Fysisk aktivitet kan aktivere belønning midten av hjernen og øke følelsen av velvære, ifølge Mayo Clinic.

Omega 3

Omega-3 fettsyrer er tilgjengelig som kosttilskudd og finnes i matvarer som fisk, soya og valnøtter. De kan lindre symptomene på depresjon.

Samme

S-adenosyl-metionin, eller SAM-e, er et kosttilskudd som brukes i Europa som en reseptbelagte medisiner for depresjon, ifølge Mayo Clinic.

Johannesurt

Johannesurt er en urt som vanligvis brukes til å behandle milde former for depresjon og kan brukes som te eller tatt i pilleform.

Valerian

Valerian er en urt tatt i pilleform og kan brukes i korte perioder av gangen, opp til 6 uker, for å behandle søvnproblemer og andre symptomer forbundet med depresjon.

Advarsel

Ifølge Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin, kan johannesurt redusere effekten av andre medisiner, inkludert p-piller og medisiner for kreft, hjerteproblemer og HIV.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com