Hvordan å miste vekt for Girls Alder 13

December 29

Hvordan å miste vekt for Girls Alder 13


Å være ung og overvekt kan være en fysisk, mental og følelsesmessig kamp. Jenter som er 13 og overvekt er i fare for en levetid på helseproblemer hvis de ikke gjør noen endringer. Men 13-åringer fortsatt vokser, så det er viktig at unge tenåringer opprettholde en sunn livsstil og innlemme de riktige matvarer i kostholdet uten å ty til ekstreme vekttap metoder. Endrede matvaner og vedta en øvelse rutine er to nøkler til å hjelpe deg å oppnå en sunn vekt.

Bruksanvisning

1 Endre kosthold. Den mest effektive måten å gå ned i vekt er å erstatte junk food med mer sunn hele korn, frukt og grønnsaker. Øk fiber inntaket, som vil hjelpe deg til å føle fyldigere lenger; du finner fiber i mange frukter og helkornprodukter, for eksempel korn og grovbrød. Sjekk dine porsjonsstørrelser for å kontrollere kaloriinntaket. Ifølge health.gov, bør unge tenåringer konsumere mer enn 2200 kalorier om dagen for å opprettholde en sunn vekt. Dette bør være balansert mellom stivelse, frukt, grønnsaker, meieriprodukter og kjøtt.

2 Hold styr på hva du spiser med en matdagbok. Skriv ned maten du spiser og hvor mange kalorier for hver enkelt; være ærlig om porsjonene. Du kan oppdage at du har vært tidkrevende for mange kalorier, ofte i form av fett og sukker, noe som bidro til å være overvektig. Holde en matdagbok vil hjelpe deg å identifisere kildene til overflødige kalorier, så eliminere eller redusere inntaket av disse matvarene.

3 Hold deg aktiv. Ved å kombinere sunt kosthold med moderat fysisk aktivitet, bør en 13 år gammel jente se vekttap resultater. Fysisk aktivitet av noe slag teller; den viktigste faktoren er å komme i bevegelse. Gjør aktiviteten hyggelig, som å gå hunden din, bli med et fotballag, jogging alene eller med en kompis eller ta dansetimer. Eller rekruttere venner og familie for støtte og delta i et treningsstudio sammen. Å være aktiv i 30 minutter, tre til fem dager i uken, kan fremme vekttap.

4 Sett mål. For sunt vekttap, forvente å miste et pund eller to i uken. Bestem ønsket vekt og være realistisk om hvor lang tid det vil ta deg å nå det målet. Bruk en Body Mass Index, eller BMI, kalkulator for å finne ut hva en sunn gjennomsnittlig vekt for en 13 år gammel jente som er din høyde. Ikke satt et mål under BMI nivå; Dette kan føre til helseproblemer.

Hint

  • Unngå usunn slanking teknikker. Noen tenåringsjenter utvikle usunne uordnede matvaner. Det er viktig for en 13 år gammel jente som prøver å gå ned i vekt for å se positive kroppen bilder og for å opprettholde realistiske vekttap mål.
  • Ikke la kaloriinntaket er lavere enn de anbefalte nivåene. Begrens mosjon på mellom 30 minutter til en time hver dag.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com